ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

Ριάνα Στυλιανού

Το πιο διαχρονικό nail trend μέχρι σήμερα

Μπορεί να έχουν περάσει δύο χρόνια από τον γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, αλλά η εμφάνισή της, της χάρισε τον τίτλο της πιο chic νύφης. και η παραμικρή λεπτομέρεια επάνω της, αναλύθηκε ενδελεχώς από όλα τα μέσα, εφόσον όλους τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της. 

Πέραν από το ότι η όλη εμφάνισή της έγραψε ιστορία στον χώρο της μόδας αλλά και τις ομορφιάς, δεν ήταν λίγο εκείνοι που ερευνούσαν το κάθε ποιον ομορφιάς που χρησιμοποίησε η δούκισσα και έδειχνε τόσο όμορφη, αλλά και συνάμα τόσο φυσική!   

έτσι, το περιοδικό μόδας, Vοgue, έμαθε πρόσφατα ποια ήταν η απόχρωση των νυχιών που είχε η Meghan την ημέρα του γάμου της και το μοιράστηκε με το ευρύτερο κοινό. 

Σύμφωνα με τη Vogue, η Meghan επισκέφθηκε το Dryby London για το manicure της, όπου χρησιμοποίησαν δυο στρώσεις από το Unmasked και μια στρώση Negligee από το brand CND ενώ το pedicure της έγινε με την απόχρωση Cashmere Wrap, έχοντας ως αποτέλεσμα ένα όμορφο milky nail look. 

Άλλωστε, όπως όλες μας γνωρίζουμε, το βασιλικό πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό και δεν επιτρέπει έντονες αποχρώσεις στα νύχια αλλά ούτε το μακιγιάζ. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DRYBY (@drybylondon) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Meghan markle  |  nails  |  color  |  royal  |  νύχια  |  ομορφιά

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ