ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

Ριάνα Στυλιανού

Κομψά και άκρως sosphisticated look που θα ανανεώσουν την εμφάνισή σας.

Βρισκόμαστε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο καλοκαίρι - φθινόπωρο που θέλουμε να κάνουμε διάφορες αλλαγές όσον αφορά την εμφάνισή μας.

Είναι χωρίς αμφιβολία, η καλύτερη ώρα για ανανέωση... μιας και μετά το καλοκαίρι θέλουμε ένα πιο κομψό look για τα μαλλιά μας, εφόσον η φθορά από τον ήλιο και τη θάλασσα τα έκαναν κάπως πιο άγρια και ατίθασα.

Το μυστικό βρίσκετε στην καλή ενυδάτωση των μαλλιών, αλλά και σε ένα χτένισμα που να ανανεώσει την εμφάνισή μας.

Έμπνευσή μας λοιπόν, για νέα και περιποιημένα χτενίσματα που θα μας χαρίσουν ένα κομψό και glam look, είναι η μια και μοναδική, δούκισσα του Cambridge, Κate Middleton.

Η Kate μας έχει συνηθίσει σε άκρως sophisticated looks που αναβαθμίζουν οποιοδήποτε σύνολό της, έτσι και εμείς με την σειρά μας, δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε ορισμένα από αυτά τα χτενίσματα και να ανακαλύψουμε πια μας ταιριάζουν καλύτερα.

Scroll down για να τα ανακαλύψετε. 

Twisted pony
H περιποιημένη αλογοουρά είναι πάντα μια κομψή και απλή λύση για να δημιουργήσετε ένα chic “συντηρητικό” look. H Kate αναβάθμισε τη δικιά της, κάνοντας twist τις ακρινές τις τούφες και δίνοντάς την με μια velvet κορδέλα σε φιόγκο.

Side braids
Για ένα ρομαντικό look, κάντε δύο πλεξούδες στα πλάγια του προσώπου σας και στην συνέχεια σταθεροποιήστε και τις δύο στο πίσω μέρος του κεφαλιού με ένα κοκαλάκι.

Side bun
Μια εναλλαγή του απλού bun στην κορυφή του κεφαλιού ή στην μέση, style μπαλαρίνας, είναι αυτό που δημιούργησε η Kate. Έκανε μια πλεξούδα στο πλάι και στη συνέχεια την τύλιξε σε ένα ανάλαφρο, low bun.

Flawless curls
Κάντε μεγάλες και ατημέλητες μπούκλες στο κάτω μέρος των μαλλιών σας χρησιμοποιώντας μια μεγάλη βούρτσα μαλλιών. Η Kate σταθεροποίησε ορισμένες τούφες από το πλάι του κεφαλιού της στο πίσω μέρος με έναν ιδιαίτερο και σούπερ chic τρόπο, που μας άρεσε πολύ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ