ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

newsroom must

Yπάρχουν κάποιες στιγμές που ξεχνάτε την εφαρμογή του... μάθετε ποια είναι τα σημεία αυτά.

Όσες φορές και αν εφαρμόζουμε αντηλιακό νομίζουμε ότι έχουμε καλύψει όλα τα σημεία. Όμως υπάρχουν κάποιες στιγμές που ξεχνάμε την εφαρμογή του σε μερικά σημεία. Μάθετε ποια είναι τα σημεία αυτά και καλύψτε τα!

1. Κατά τη διάρκεια της οδήγησης
Σύμφωνα με έρευνες, μεγάλο ποσοστό ανθρώπων εμφανίζουν καρκίνο του δέρματος σε κάποιο σημείο στην πλευρά του σώματος που είναι εκτεθιμένη κοντά στο παράθυρο κατά τη διάρκεια οδήγησης, άρα και πιο πολύ εκτεθειμένη στην ηλιακή ακτινοβολία.

2. Στη βόλτα

Είτε βρίσκεστε στην πόλη είτε παραλιακά όταν θα βγείτε από το σπίτι για βόλτα η εφαρμογή αντηλιακού είναι απαραίτητη. Οι ψηλές θερμοκρασίες, ο ιδρώτας, οι ακτίνες του ήλιου και η υγρασία κάνει την επιδερμίδα επιρρεπή στην υπεριώδη ακτινοβολία.

3. Στην παραλία
Και όχι δεν εννοούμε όταν είστε ήδη στην παραλία απολαμβάνοντας το μπάνιο σας αλλά όταν βγείτε από το σπίτι με κατεύθυνση την παραλία. Οι κινήσεις είναι άκρως προβλέψιμες αφού βγαίνετε από το σπίτι χωρίς αντηλιακό, μπαίνετε στο αυτοκίνητο και αφού φτάνετε στην παραλία αναζητάτε ξαπλώστρα, τακτοποιείτε τα προσωπικά σας αντικείμενα και στη συνέχεια εφαρμόζετε αντηλιακό. Η σειρά είναι λάθος αφού πρέπει πριν να φύγετε από το σπίτι να εφαρμόσετε αντηλιακό και όταν φτάσετε στην παραλία να κάνετε επανάληψη.

4. Καλοκαίρι και συννεφιά
Δεν «φοράμε» αντηλιακό μόνο όταν έχει ήλιο αφού ακόμη και με συννεφιά ο ήλιος επηρεάζει το δέρμα μας.

5. Στην σκιά
Όταν είστε στη σκιά δεν είστε τόσο εκτεθειμένοι στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είστε προστατευμένοι αφού αρκετό ποσοστό αντανακλάται στην επιδερμίδα σας και ειδικά από την άμμο.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ