ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

Το ACQUA DI GIOIA Eau de Toilette είναι μια πηγή ενέργειας, που ταιριάζει άψογα σε μια αισθησιακή γυναίκα γεμάτη ζωή.

Αντλεί τη δύναμή της από τη φύση, διαθέτει μια γαλήνια ομορφιά κι όμως είναι ζωντανή, γεύεται τις απολαύσεις, είναι ανοιχτή στις ευκαιρίες που της χαρίζει η ζωή. Ο ερχομός της άνοιξης είναι η δική της αναγέννηση, η ώρα που το πνεύμα της ανανεώνεται. Είναι γαλήνια, την αποπλανεί η φρεσκάδα του αέρα, το χάδι του ήλιου και η γλυκιά ευφορία που αναδύεται από τα λουλούδια που ανθίζουν.

O Giorgio Armani παρουσιάζει το ACQUA DI GIOIA Eau de Toilette, ένα νέο άρωμα γεμάτο ζωή εμπνευσμένο από τη καρδιά της φύσης. Από το νερό, τον αέρα και τον ήλιο γεννιέται μια νέα πηγή αιώνιας νεότητας και χαράς. Μια νέα μεταμόρφωση του αυθεντικού αρώματος μέσω του ταξιδιού των αισθήσεων προς το φως.

Μια αίσθηση φρεσκάδας που εκθειάζεται ακόμα περισσότερο χάρη στην προσθήκη παιώνιας. Η παιώνια είναι η πεμπτουσία της άνοιξης.  Για μερικές μόνο εβδομάδες, αισθησιακά άνθη, γεμάτα με ημιδιαφανή πέταλα, γεμίζουν τη φύση με αξέχαστα μπουκέτα.   Η ομορφιά τους είναι εύθραυστη, παρόλα αυτά μεθυστική και υπέροχα θηλυκή.

Οι νότες κορυφής, λαμπυρίζουν χάρη στο πικάντικο Primofiore λεμόνι και τον ανθό φραγκοστάφυλου, το πρώτο της άνοιξης, εμπλουτισμένο με τη συμφωνία από καθαρό, τραγανό αχλάδι και φύλλα βιολέτας.

Η καρδιά είναι δροσερή, ρευστή και φωτεινή, κι αποτελείται από ένα δίδυμο αντιθέσεων. Η απαλή αίσθηση από τα πέταλα της παιώνιας περικυκλώνει την αγνότητα δύο ειδών γιασεμιού: το κρυσταλλικό νερό γιασεμιού και το αισθησιακό Absolute γιασεμιού Sambac – αποκαλύπτοντας μια μεγαλειώδη μεταξένια διαφάνεια.

Καθώς εξερευνούμε κάθε επίπεδο, το άρωμα αποκαλύπτει τα μυστικά του, φτάνοντας τελικά να απελευθερώσει τη γήινη βάση από κέδρο που περιβάλλεται με Cashmeran και γίνεται λίγο πιο γλυκό με έναν υπαινιγμό καφέ ζάχαρης ώστε να αποκτήσει μια εθιστική γοητεία.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ