ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

newsroom must

Όλες οι λεπτομέρειες.

Η Kim Kardashian ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έχει ως στόχο της να ανανεώσει το beauty brand της KKW Beauty.

Γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο επεξηγώντας το γεγονός, «Στους ντόπιους καταναλωτές μας, όλα ξεκίνησαν με ένα contour kit, και επεκτάθηκαν σε μάτια, χείλη, σώμα και πολλές άλλες εκπληκτικές συλλογές τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Από την πρώτη Αυγούστου τα μεσάνυχτα θα κλείσουμε την ιστοσελίδα KKWBEAUTY.COM, έτσι ώστε να έρθουμε πίσω κοντά σας κάτω από ένα ολοκαίνουργιο brand με νέες φόρμουλες που είναι πιο σύγχρονες, καινοτόμες και συσκευασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να προωθούν την εργονομία και βιωσιμότητα.

Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω να ανακαλύπτω και να δημιουργώ την συλλογή μου έτσι ώστε εσείς να είστε έτοιμοι να την ανακαλύψετε όπως την έχω φανταστεί. Επιπρόσθετα, η ομάδα μου δουλεύει πολύ σκληρά για να καλυτερεύσει τον τρόπο που εσείς βιώνετε την αγοραστική σας εμπειρία, για να καταφέρετε να αγοράσετε τις δικές μου προσφορές στον χώρο των καλλυντικών από μία ιστοσελίδα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου σε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι μαζί μου και σας υπόσχομαι ότι δεν θα λείπουμε για πολύ».

Να θυμίσουμε ότι η ίδια ξεκίνησε τη συλλογή της από το 2017, πουλώντας το 20% στο ‘Coty’ για 200 εκατομμύρια, με την ίδια να ανακοινώνει την συμφωνία το 2019, ενώ ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2021.

Με την συμφωνία να εμπερικλείει και την συλλογή της από προϊόντα για το σώμα που θα ξεκινούσε το 2022, μαζί με την συνέχεια των υφιστάμενων προϊόντων της σειράς. Φυσικά τόσο η Kim ΄όσο και η ομάδα της θα συνεχίσει να δημιουργεί όπως συμφωνήθηκε για το brand, όσο η ίδια η εταιρία θα αφοσιωθεί στην δημιουργία των νέων αυτών συλλογών που ανακοινώθηκαν (είδη για τα μαλλιά, για την προσωπική υγιεινή αλλά και για τα νύχια).

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ