ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

Σταύρη Φράγκου

Η makeup artist, Carole Colombani μας λέει πως να αποκτήσουμε το look της Willow Smith.

"Για το δέρμα ξεκίνησα προετοιμάζοντας το πρόσωπο με Dior Capture Youth Glow-Booster Age Delay Illuminating Serum. Έκανα μασάζ στο δέρμα μέχρι να το απορροφήσει πλήρως."

Στη συνέχεια για την κάλυψη κάτω από τα μάτια χρησιμοποίησε Dior Flash Luminizer Pen #003 Apricot. Στη συνέχεια εφάρμοσε το μέικαπ Diorskin Forever Undercover Foundation #060 Moch, για το υπόλοιπο πρόσωπο.

Ακολούθως ζωγράφισε μια λευκή έντονη φουτουριστική γραμμή κάτω από τα μάτια της Willow, με το Diorshow Khol # 009 White Khol στην εσωτερική και την εξωτερική γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. Άρχισε από τη μέση της γραμμής και στη συνέχεια επέκτεινε τη γραμμή και από τις δύο πλευρές για να δημιουργήσει πιο λεπτές άκρες.
Χρησιμοποίησε την πούδρα Diorskin Nude Air Loose Powder για να σταθεροποιήσει το Diorshow Khol # 009 White Khol με τη βοήθεια του Dior Pinceau Eyeliner n° 24, ταμποναριστά πάνω στη γραμμή. Ύστερα, εφάρμοσε τη μάσκαρα Diorshow Blackout Mascara # 099 Kohl Black στις πάνω βλεφαρίδες μόνο για να διατηρήσει την ένταση της λευκής γραμμής κάτω από το μάτι και να δημιουργήσει μεγαλύτερη αντίθεση.

"Γέμισα τα φρύδια με έναν πολύ φυσικό τρόπο και στη συνέχεια τα πέρασα με το Diorshow Brow Styler # 002 Universal Dark Brown".

Ξεκίνησε με την προετοιμασία των χειλιών χρησιμοποιώντας το Dior Lip Sugar Scrub # 001. Στη συνέχεια, άπλωσε ό, τι είχε μείνει στο πινέλο του μέικ απ για να καλύψει ελαφρώς τις εξωτερικές γωνίες των χειλιών. Δημιούργησε ένα λαμπερό ροζ ombre αποτέλεσμα, απλώνοντας το Rouge Dior Lipstick # 787 Exuberant Matte στο κέντρο των χειλιών και χρησιμοποιώντας ένα αφράτο πινέλο για να το απλώσει μέχρι τις εξωτερικές γωνίες.

Εσείς θα τολμούσατε να αντιγράψετε το τολμηρό look της Willow Smith;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ