ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

Σταύρη Φράγκου

Το νέο επεισόδιο Inside Chanel εξερευνά την ιστορία του από τη δημιουργία του ως το πρώτο άρωμα για γυναίκες με γυναίκα δημιουργό μέχρι σήμερα.

Εναν αιώνα μετά το λανσάρισμά του, το πιο διάσημο άρωμα στην ιστορία της αρωματοποιίας και το πρώτο που δημιουργήθηκε από σχεδιάστρια μόδας, εξακολουθεί να είναι το ίδιο επιθυμητό από τις γυναίκες όλου του κόσμου. Το όνομά του είναι παγκοσμίως γνωστό. Ο λόγος για το εμβληματικό Chanel N°5, το οποίο από τη δημιουργία του το 1921 θεωρείται το πιο διάσημο άρωμα στον κόσμο. Το Chanel N°5 είναι φτιαγμένο για εκείνες τις γυναίκες που, όπως η Mademoiselle Chanel, επιλέγουν ποιες θέλουν να γίνουν και γίνονται. Είναι ένα άρωμα που σαν αόρατη δύναμη, δίνει σε κάθε γυναίκα τη δύναμη να αντιμετωπίζει τη ζωή.  100 χρόνια N°5, πάντα ένα βήμα μπροστά.

Το νέο επεισόδιο Inside Chanel εξερευνά την ιστορία του από τη δημιουργία του ως το πρώτο άρωμα για γυναίκες με γυναίκα δημιουργό μέχρι σήμερα. Η Marilyn Monroe το μετέτρεψε σε μύθο, ομολογώντας ότι φορούσε μόνο μερικές σταγόνες N°5 όταν πήγαινε για ύπνο, ο Andy Warhol το χρησιμοποιούσε ως εικονίδιο pop art, το N°5 κατάφερε να μετατραπεί σε παγκόσμιο πολιτιστικό φαινόμενο.

Μούσες N°5
Ο οίκος Chanel έχει επιλέξει τα κατάλληλα πρόσωπα για να συνδεθούν με το άρωμα, τα οποία αποπνέουν κομψότητα και έχουν τη δική τους προσωπικότητα. Η Catherine Deneuve, η Carole Bouquet, η Nicole Kidman, η Marion Cotillard, είναι μεταξύ των πρεσβευτών που, με το πνεύμα και τον εκσυγχρονισμό τους, ανύψωσαν το N°5 στο αιώνιο γυναικείο πάνθεον.

Κάθε μπουκάλι Chanel No 5 είναι γεμάτο με την ουσία χίλιων λουλουδιών γιασεμιού, το άρωμα από δώδεκα μαγιάτικα τριαντάφυλλα της Grasse –πόλη-σύμβολο της αρωματοποιίας στη Γαλλική Ριβιέρα– και μια γενναία δόση από αλδεΰδες, τα συνθετικά μόρια, που έδωσαν στο άρωμα το μοντέρνο φινίρισμά του (ταλκ και σαπούνι). Αναδίδει επίσης διακριτικές νότες από περγαμόντο και λεμόνι, ιλάνγκ ιλάνγκ, νερόλι, κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο, μόσχο, βρύα, βανίλια και πατσουλί.Ανακαλύψτε το νέο επεισόδιο του Inside CHANEL.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
NSIDE CHANEL  |  chanel no5  |  ΑΡΩΜΑ  |  beauty  |  woman  |  perfume  |  coco chanel  |  mademoiselle

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ