ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

Ήταν ο γάμος που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των fashionistas παγκοσμίως: η Chiara Ferragni παντρεύτηκε τον αγαπημένο της megastar rapper Fedez και οι fans της είχαν τα μάτια τους κολλημένα στο Instagram για να μαθαίνουν όποια καινούρια πληροφορία ανέβαινε σχετικά. 

Παράπονο δεν έχουμε, μέχρι στιγμής μάθαμε αρκετά για τις στυλιστικές επιλογές της νύφης, και πριν λίγη ώρα το fashion it-girl μάς έδωσε την πληροφορία που δεν είχαμε και περιμέναμε: τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για το νυφικό μακιγιάζ της. 

Με δεδομένο ότι η Chiara είναι Μούσα της Lancôme από το Μάρτιο του 2018, δεν περιμέναμε κάτι άλλο από το να εμπιστευτεί το μακιγιάζ της στον αγαπημένο γαλλικό οίκο. Ιδού, λοιπόν, κάποια από τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το εντυπωσιακό, ultra chic look της, όπως τα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram αλλά και κάποια επιπλέον που αποκάλυψε στο δικό του Instagram o Manuele Mameli, o makeup artist και φίλος της Ferragni, που το επιμελήθηκε:  

"Με ρωτάτε πολλοί για το νυφικό μακιγιάζ μου, και ιδού: στα χείλη μου φόρεσα το κραγιόν l’Absolu Rouge 501 Drama Matte, στα μάτια μου την μάσκαρα Monsieur Big Waterproof (η αγαπημένη μου) και στην επιδερμίδα μου το Teint Idole Ultra Wear Camouflage μαζί με την bb cream hydrazen για βάση" έγραψε η Chiara στο Instagram. 

O Manuele από την πλευρά του έγραψε πως προετοίμασε την επιδερμίδα της με την μάσκα Genifique Yeaux Light pearl Mask και με το Prep and Matte Primer.

 

Συμπληρωματικά στα προϊόντα βάσης ανέφερε το concealer Teint Idole Ultra Wear Camouflage,ενώ για να φιξάρει το αποτέλεσμα χρησιμοποίησε το σπρέυ Fix It Forget It. Όσο για τις σκιές που χρησιμοποίησε στα μάτια της, είναι από την παλέτα Ηypnose Palette Matte108 Beige-Brule. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ