ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

Ριάνα Στυλιανού

Δεν πρόκειται απλά για ένα κόσμημα, άλλα για ένα αξεσουάρ που αλλάζει τα δεδομένα στο nail industry

Για όλες εκείνες τις φορές που ψάχναμε μανιωδώς έμπνευση για το επόμενό μας μανικιούρ και καταλήγαμε πάντα στον λογαριασμό της Betina Goldstein.

Η nail artist από το Los Angeles, βρίσκετε εδώ και αρκετό καιρό στην κορυφή της λίστας μας όσο είχε να κάνει με το nail art inspo, εφόσον τα stylish και minimal σχέδια που δημιουργεί, αποπνέουν τον απόλυτο sophisticated αέρα.

Με την μεγάλη επιτυχία που έχει το account της στο Instagram, το οποίο μετρά πάνω από 300 χιλιάδες followers, η Betina πήρε την απόφαση να λανσάρει τη δική της επωνυμία που φέρει το όνομα Doublemoss Arte, και ειδικεύεται στα εργαλεία nail art για επαγγελματίες και μη.

Η nail artist, δημιούργησε ένα δακτυλίδι για την εν λόγω σειρά εργαλείων που δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να περάσει απαρατήρητο. Δεν πρόκειται απλά για ένα αξεσουάρ... αλλά για μια μίνι παλέτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για το μανικιούρ όσο και για το μακιγιάζ, η οποία κοστίζει $96 και είναι ανθεκτική στο ασετόν και τα υπόλοιπα καθαριστικά.

Οι παρακάτω αναρτήσεις δείχνουν τη χρησιμότητα αυτού του fashionable tool κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να το εντάξουμε στη συλλογή με τα cool αξεσουάρ μας.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doublemoss Arte (@doublemoss_arte)

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doublemoss Arte (@doublemoss_arte)

 

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ