ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

Σταύρη Φράγκου

H ΜΑΓΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..
Το N° 5 είναι το άρωμα που συνδέει  το όνειρο και την πραγματικότητα. Αυτή η αφαιρετική σύνθεση ξυπνά μια υπόσχεση της επιθυμίας, μια αίσθηση κομψότητας και αρμονίας. Με το  Ν°5, η θηλυκότητα αποκαλύπτεται: φυσική, αβίαστη, αλλά και συναρπαστική. Αιωρούμενα τα συναισθήματα ελευθερώνονται, καθώς ο μύθος και η μαγεία συνεχίζονται.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΘΡΥΛΟΣ
Φυλαγμένο σε ένα εικονικό μπουκάλι! Το 1921, αρωματοποιοί κλήθηκαν από τη Mademoiselle Chanel για να δημιουργήσουν ένα «άρωμα γυναίκας που μυρίζει όπως μια γυναίκα". Ο Ernest Beaux βρήκε την έμπνευση αυτή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε αποστολή στο Βόρειο Πόλο και δημιουργεί ένα άρωμα ενισχυμένο από αλδεΰδες, τριαντάφυλλο, Ylang Ylang-και την έντονη μυρωδιά από πολύτιμα ξύλα.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015
Για να γιορτάσει την περίοδο των διακοπών, η CHANEL λανσάρει δύο νέες μορφές σε συλλεκτική έκδοση του εικονικού αρώματος N°5  και  N°5  Eau Premiere  στο θρυλικό μπουκάλι σε μέγεθος 35ml .

Για όσες είναι addicted στο Ν°5, η Chanel πρωτοτύπησε και φέτος δημιουργώντας συσκευασία 900ml η οποία είναι limited edition. Υπάρχουν μόνο 50 αριθμημένες συσκευασίες.

#ChanelGiveMe5

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ