ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

Σταύρη Φράγκου

Ο οίκος Jo Malone London παρουσιάζει μια νέα προσθήκη στη συλλογή των Cologne Intense: το σαγηνευτικό Scarlet Poppy.

Ο οίκος Jo Malone London λάνσαρε τη νέα του αρωματική δημιουργία, στη συλλογή των Cologne Intense, το Scarlet Poppy. Το Scarlet Poppy, το νέο φλοράλ άρωμα είναι εμπνευσμένο από τις πολυτελείς και άκρως εξωτικές παπαρούνες των άγριων στεπών της Ασίας.

Ειναι ενισχυμένο με τα αρώματα της ίριδας, νότες από κριθάρι και tonka bean που έρχονται να προσδώσουν διπλή δόση γλυκύτητας, ενώ παράλληλα, το χυμώδες σύκο διαμορφώνει την τελική μορφή του πλούσιου αρώματος.

Η συλλογή Cologne Intense της Jo Malone London ταξιδεύει ανά τον κόσμο, συλλέγοντας πολύτιμα συστατικά για τη δημιουργία απροσδόκητων αρωμάτων.

Αυτή η τελευταία προσθήκη της συλλογής παρουσιάζεται σε ένα πολυτελές μπουκάλι, σε κόκκινο σχέδιο, ως μνεία στο λουλούδι που το ενέπνευσε.

 «To Scarlet Poppy είναι πλούσιο, σαγηνευτικό και βαθιά λουλουδάτο, ενώ η ένταση του αυξάνεται όσο το φοράς. Αποτελεί ένα διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα άκρως κομψό άρωμα» τονίζει η Celine Roux, Global Head of Fragrance.

 Η Jo Malone London προτείνει την μίξη του νέου Scarlet Poppy με το Poppy & Barley.Ο συνδυασμός τους ενισχύει τις αρωματικές νότες της παπαρούνας, δημιουργώντας ένα ελκυστικό, φλοράλ άρωμα.

Το Scarlet Poppy Cologne Intense είναι διαθέσιμο σε 100ml και 50ml.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ