ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

Σταύρη Φράγκου

Η Chiara Ferragni δεν σταματά ποτέ να πειραματίζεται με διάφορα προιόντα ομορφιάς. Κάποια από αυτά τα εμπιστεύεται και κατά καιρούς επιστρέφει σ' αυτά.

Όπως μας ενημέρωσε στο stories στο Instagram αλλά και ανάλογo post, η διασημότερη fashion blogger, Chiara Ferragni άρχισε να χρησιμοποιεί το νέο λανσάρισμα της Estee Lauder, την Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery.

 

Η Chiara κατέγραψε και τα σχόλια της στο post, "Ήθελα να μείνω μακριά από τα social media και έτσι βρήκα χρόνο να περιποιηθώ τον εαυτό μου και την επιδερμίδα μου.Πιο συγκεκριμένα τα μάτια μου, με τη νέα Advanced Night Repair Eye crème,που ήδη βλέπω τα αποτελέσματά της."

H έκθεση στο μπλε φως μειώνει τη λειτουργία του γονιδίου Per1, «γονίδιο που ρυθμίζει το ρολόι του νυχτερινού ύπνου», απορυθμίζοντας το φυσικό μηχανισμό των κυττάρων του δέρματος που συγχρονίζει τον κύκλο του ύπνου. Αυτό σημαίνει ότι, η έκθεση σε μπλε φως κατά τη διάρκεια της νύχτας, μπορεί να εμποδίσει τη φυσική διαδικασία νυκτερινής επιδιόρθωσης του δέρματος, γεγονός που μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης. Η Estée Lauder δημιούργησε τη NEA Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery, ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, που είναι κατά 40% λεπτότερη από το υπόλοιπο δέρμα του προσώπου, και ενδέχεται να επιταχύνεται έτσι, η εμφάνιση των πρόωρων σημαδιών γήρανσης, που μπορεί να προκληθούν από τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, όπως είναι το μπλε φως.

Τι ακριβώς κάνει η Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery;
- συμβάλει στην πρόληψη και επιδιόρθωση των ορατών σημαδιών γήρανσης που προκαλούνται στο δέρμα από επιθετικούς παράγοντες όπως είναι, η έλλειψη ύπνου, η ακτινοβολία UV, η ρύπανση, ακόμα και η έκθεση σε μπλε φως κατά τη διάρκεια της νύχτας.
- παρέχει 24ωρης ενυδάτωσης, τριπλής δράσης σύνθεση περιποίησης για τα μάτια, επιδιορθώνει ενεργά, μειώνοντας θεαματικά την εμφάνιση των βασικών σημαδιών γήρανσης όπως είναι, οι γραμμές, τα πρηξίματα και η ξηρότητα.
- Χαρίζει φωτεινότητα στους μαύρους κύκλους μειώνοντας την εμφάνιση τους, σε μόλις 3 εβδομάδες.
- Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στις φθορές που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες χάρη στην αντι-οξειδωτική της η δύναμη 8ωρης διάρκειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
beauty  |  blogger  |  fashion  |  Chiara Ferragni  |  Fedez  |  ομορφιά  |  μάτια  |  Estee Lauder

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ