ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

Ριάνα Στυλιανού

Xρησιμοποιώντας μόνο 7 προϊόντα ομορφιάς που θα σας χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ έχει να κάνει με τη λάμψη, το υγειές μύρισμα και το sun kissed look που χαρίζει σε όλες μας μια πιο νεανική όψη.  

Ο παρακάτω οδηγός, step by step, θα σας καθοδηγήσει για να δημιουργήσετε το απόλυτο summery μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί τόσο την ημέρα όσο και το βράδυ… εφόσον, το glowy sun kissed look είναι επιθυμητό όλες τις ώρες της ημέρας.

Δημιουργήστε την κατάλληλη βάση
Είναι σημαντικό να αρχίσετε το μακιγιάζ σας με μια ενυδατωμένη επιφάνια. Προτού εφαρμόσετε οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ, βεβαιωθείτε πως πρίν, έχετε ενυδατώσει το πρόσωπό σας με μια κρέμα ή έναν ορό και στη συνέχεια εφαρμόσατε το αντηλιακό προσώπου σας με ψηλό δείκτη spf. 

Glow up 
Προτού εφαρμόσετε το πρώτο layer του foundation σας, που θα σας συνιστούσα να το αντικαταστήσετε με μια bb cream, εφαρμόστε μερικά glowing drops. Πρόκειται για την υγρή μορφή ενός highlighting προϊόντος που θα σας χαρίσει μια πολύ φυσική λάμψη. Στην συνεχεία απλώστε το founfation ή απλά λίγο κονσίλερ κάτω από τα μάτια και όπου αλλού χρειάζεστε, και απλώστε το προϊόν με ένα beauty spoonge.   

Bronze και blush
Το αγαπημένο μου σημείο για οποιοδήποτε makeup look δημιουργήσω είναι η εφαρμογή bronzer και blush. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το πολύ bronzer ή το πολύ blush, εφόσον το επιθυμητό αποτέλεσμα στην προκειμένη περίπτωση είναι το sun kissed εφέ. Επιλέξτε ένα shade bronzer 2 τόνους πιο σκούρο από το δέρμα σας και εφαρμόστε το κάτω από τα μήλα του προσώπου σας, το μέτωπο και το chow line. Στην συνέχεια, εφαρμόστε το blush σας σε κρεμώδης μορφή, στα μήλα του προσώπου σας, την κορυφή της μύτης σας… και για το extra mile που θα κάνει το look σούπερ φυσικό, εφαρμόστε λίγο blush στους ώμους σας. 

Προσθέστε μια δόση λάμψης
Προσθέστε ορισμένα glow drops στην κορυφή των μήλων του προσώπου σας και ελάχιστο στην γέφυρα της μύτης σας. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε λίγο από αυτό το προϊόν στην εσωτερική γωνία των ματιών σας για να δώσετε ζωντάνια στο βλέμμα σας. Αυτό το tip λειτουργεί επίσης ως αντιγηραντικό hack, το οποίο είναι σούπερ αποτελεσματικό. 

Οι φακίδες είναι το απόλυτο go to του καλοκαιριού
Για να δημιουργήσετε το πιο μοντέρνο μακιγιάζ για το καλοκαίρι που θα αναβαθμίσει το look σας στη στιγμή, είναι να δημιουργήσετε ορισμένες φακίδες στη μύτη και τα μαγουλά σας με ένα απαλό καφετί μολύβι ματιών ή φρυδιών. Στην συνέχεια απαλύνετε τις φακίδες σας με τα δάκτυλά σας και κάντε τις ελάχιστα blend in με τα υπόλοιπα προϊόντα. Προσοχή, μην το παρακάνετε με τις φακίδες γιατί στο τέλος θα έχετε το look μιας πορσελάνινης κούκλας … και σας διαβεβαιώ πως δεν θα σας αρέσει καθόλου το αποτέλεσμα.  

Finishing touches  
Όσο για τα μάτια και τα χείλη… μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελάχιστο bronzer στα βλέφαρά σας και λίγο gloss στα χείλη σας. Επίσης το gloss εάν εφαρμοστεί επίσης στα βλέφαρά σας πάνω από το bronzer, θα σας χαρίσει ένα πολύ glowy / dewy look που είναι πολύ in αυτή τη σεζόν. Τέλος, εφαρμόστε τη μάσκαρά σας, η οποία θα δώσει μια ένταση στο βλέμμα. 

  

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ