ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

Ριάνα Στυλιανού

Απλό, διαχρονικό αλλά και πολύ φινετσάτο

Με τη νέα σεζόν που σήμερα καλωσορίσαμε, έχουμε μια διάθεση να ανανεωθούμε, τόσο ψυχικά και σωματικά, όσο και στον τομέα του ντυσίματός μας, καθώς αναμένουμε πώς και πώς να ξαναφορέσουμε τα cozy σύνολά μας.

Εν τω μεταξύ, προσαρμοζόμαστε στη μεταβατική αυτή περίοδο, και υιοθετούμε τάσεις που θα μας διευκολύνουν να μπούμε σε ένα πιο φθινοπωρινό mood, αρχίζοντας από τα νύχια. Τα νύχια μας λοιπόν το καλοκαίρι, μόνο κλασικά δεν ήταν. Κορίτσια της μόδας υιοθετούσαν διάφορα alternative σχέδια και χρώματα, που απέπνεαν το απόλυτο summer vibe.

Πριν από μερικές ώρες ωστόσο, μια Κύπρια που μας έχει συνηθίσει σε σοφιστικέ σύνολα, μοιράστηκε μέσω insta stories, το νέα mani που υιοθέτησε. Έχουμε να πούμε πως το λατρέψαμε και μας ενέπνευσε στο μάξιμουμ.

Ο λόγος για την Βανέσσα Χατζηιωσήφ, aka The Robe Romance girl. Αυτό το κορίτσι επέλεξε το baby pink σαν το νέο χρώμα νυχιών της, το οποίο είχε μια διακριτική glittery λάμψη. H εν λόγω απόχρωση ταιριάζει με όλα τα σύνολα ενώ κολακεύει όλες τις αποχρώσεις δέρματος ανεξαιρέτως.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ