ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

Σταύρη Φράγκου

Ένα άρωμα που ζει τη στιγμή, αλλά μοιράζεται την αναζήτηση για κάθε τι απρόσμενo

Ο ΧΥΜΟΣ: ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ, ΣΠΙΝΘΗΡΟΒΟΛΑ ΕΜΜΟΝΗ…
Σαν λάμψη μέσα στο σκοτάδι, η εμβληματική συμφωνία του μαύρου καφέ ηλεκτρίζεται από μια εκτυφλωτική φρεσκάδα. Οι όξινες νότες εσπεριδοειδών ενισχύουν την αναζωογονητική λάμψη της συμφωνίας αχλαδιού (στην κορυφή του αρώματος), φωτίζοντας το νέο Black Opium Eau de Toilette.Ευκολοφόρετο, το ελαφρύ και διακριτικό μίγμα αποπνέει μια θηλυκότητα που είναι ιδανική για να την μοιραστείς με τις υπόλοιπες της παρέας.

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ: Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
Σαν καρδιά που χτυπά μια σκοτεινή νύχτα, ο λαμπερός πυρήνας του μπουκαλιού του Black Opium Glowing Eau de Toilette ακτινοβολεί θετική ενέργεια. Το γνώριμο τετράγωνο μπουκάλι που είναι καλυμμένο με ροζ και μαύρο γκλίτερ έχει τον εμβληματικό κύκλο στο κέντρο του, ο οποίος αυτή τη φορά φωτίζεται με το όνομά του που είναι γραμμένο με μεταλλικό ροζ. Κατεξοχήν συλλεκτικό, ποθητό από την πρώτη στιγμή, λάμπει σαν φάρος, στέλνοντας ένα μήνυμα στις λάτρεις του Black Opium παγκοσμίως και συμβολίζοντας την αισθησιακή αντιπαράθεση ανάμεσα στο φως και τη σκιά.

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ: ΦΩΤΑ NEON
Καμία εμπειρία δεν αξίζει να την ζεις όταν δεν την μοιράζεσαι. Η Edie Campbell, πρέσβειρα του YSL Beauty και πρόσωπο του Black Opium, πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια. Με τα μαύρα μαλλιά, τα βαμμένα μάτια με μαύρο kohl και τα nude χείλη της, ενσαρκώνει την ιδανική εικόνα μιας ροκ σταρ στo φουτουριστικό βίντεο που σκηνοθέτησαν οι BRTHR. Φίλοι, καινούργιοι και παλιοί, είναι μαζεμένοι σε ένα δρομάκι που φωτίζεται με νέον φώτα, κάπου στη Νοτιοανατολική Ασία. Φώτα νέον που αναβοσβήνουν, ο ήχος μιας μοτοσικλέτας, η πόρτα ενός club που φωτίζεται με κι αυτό με νέον. Η Edie ανεβαίνει στη μοτοσικλέτα που βρυχάται μέσα στη νύχτα. Κατευθύνεται προς το άγνωστο μέσα από μια σήραγγα με φώτα νέον, οδηγώντας τη παρέα της σε μια νύχτα γεμάτη περιπέτεια, περνώντας από έναν κύκλο εμπιστοσύνης σε έναν κύκλο φωτός και μεταδίδοντας τον εθισμό της στο άρωμα. Το ηλεκτρικό μπουκάλι του Black Opium Glowing Eau de Toilette περνά από κορίτσι σε κορίτσι, από γυναίκα σε γυναίκα –ή ακόμα και σε ένα αγόρι –από χέρι σε χέρι. Καθένας το βιώνει διαφορετικά. Το κοινό στοιχείο τους είναι το συναίσθημα - αυτή η αίσθηση χαράς και ενθουσιασμού.

Ένας κόσμος νέων και απροσδόκητων κοινών εμπειριών που λάμπει παντοτινά. Ένα moto: pass it on.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ