ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

BEAUTY

newsroom must

Στις σελίδες του περιοδικού Beauty Line για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020-2021 θα βρείτε όσα πρέπει να ξέρετε για τα trends στη μόδα και την ομορφιά.

Το νέο τεύχος του Beauty Line είναι εδώ για να προσφέρει και φέτος μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς. Στις σελίδες του θα βρείτε όσα πρέπει να ξέρετε για τα trends στη μόδα και το μακιγιάζ.

Έχοντας υπ’ όψιν τις τάσεις της εποχής, ο Chief Make Up Artist των Beauty Line, Μιχάλης Ορφανίδης, προτείνει τέσσερα makeup looks που είναι σίγουρο ότι θα απογειώσουν τον δυναμισμό σας. Παράλληλα, στο περιοδικό θα δείτε τις νέες αφίξεις που θα αλλάξουν τη ρουτίνα ομορφιάς σας, καθώς και όσα πρέπει να γνωρίζετε για να πραγματοποιήσετε εμφανίσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Σ’ αυτό το τεύχος, η Άντρια Αλετράρη συνεργάζεται με τον Μιχάλη Ορφανίδη και μας παρουσιάζει επτά looks με κοινό χαρακτηριστικό τα μπορντό χείλη.

Φέτος θα δείτε τα πιο όμορφα τοπία ανακαλύπτοντας την Κύπρο από την αρχή. Ακόμη, θα διαβάσετε πώς να εντάξετε τις βιταμίνες και τα έλαια στην καθημερινή σας διατροφή. Επίσης, σάς προτείνουμε ξεχωριστές μυρωδιές, κλεισμένες σε όμορφα μπουκάλια, για να τις χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το περιοδικό Beauty Line Magazine Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-’21 κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας καλλυντικών, στην τιμή του ενός ευρώ, με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατίθενται στον Σύνδεσμο Europa Donna Κύπρου για την υλοποίηση του προγράμματος «επιστήθιες φίλες», το οποίο αποσκοπεί στη στήριξη των γυναικών που περνούν τη δοκιμασία του καρκίνου του μαστού.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ