ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

HEALTH

Ριάνα Στυλιανού

Οι ενυδατικές κρέμες, μπορούν να παίξουν μεγάλο ρόλο στην προστασία του δέρματός σας από τα σημάδια γήρανσης.

Η σωστή και καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος είναι πολύ σημαντική για πολλούς και διάφορους λόγους. Η συντήρηση μιας νεανικής επιδερμίδας είναι ένας από αυτούς, οπόταν το να εφαρμόζουμε σωστά τη λοσιόν στο σώμα μας είναι must. 

Παρακάτω θα δείτε μερικά λάθη που ίσως κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιποίησης του σώματός σας... που ίσως πιο πριν να μην τα θεωρούσατε λάθη ή απλά να μην γνωρίζατε πως είναι τόσο σημαντικά. Αλλά όπως λέει και ένα ρητό, κάλλιο αργά παρά ποτέ!

1. Δεν χρησιμοποιείτε αρκετό προϊόν: Μην είστε οικονομικές με αυτά τα πράγματα... φυσικά, δεν χρειάζεται να αδειάσετε ολόκληρο το μπουκάλι στο σώμα σας με τη μια χρήση, αλλά να είστε γενναιόδωροι με την ποσότητα ενυδατικής κρέμας που εφαρμόζετε στο σώμα σας.

2. Δεν το εφαρμόζετε παντού: Για παράδειγμα, ξεχνάτε να βάζετε λοσιόν στο πάνω μέρος του σώματός σας και ενυδατώνετε μόνο τα πόδια σας... ειδικά όταν πρόκειται να φορέσετε εκείνη την σούπερ hot mini φούστα σας. Βεβαιωθείτε ότι ενυδατώνετε κάθε ίντσα του σώματός σας γιατί είναι σημαντικό.

3. Η εφαρμογή μιας λοσιόν που δεν είναι αρκετά ενυδατική: Αυτό μπορεί να εξαρτάται από τον τύπο ή τις ανάγκες του δέρματός σας. Αλλά προϊόντα με shea butter και διάφορα έλαια όπως το coconut oil τείνουν να είναι πιο ενυδατικά από άλλα προϊόντα. Φυσικά αυτά ίσως και να χρειαστούν περισσότερη ώρα για να απορροφηθούν από την επιδερμίδα σας.

Οι ενυδατικές κρέμες, μπορούν να παίξουν μεγάλο ρόλο στην προστασία του δέρματός σας από τα σημάδια γήρανσης. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως η ενυδάτωση του προσώπου είναι πολύ σημαντική για πολλούς και διάφορους λόγους... έτσι και το δέρμα στο υπόλοιπό μας σώμα. Η καθημερινή ενυδάτωση είναι σημαντική, εφόσον βοηθά στη διατήρηση της νεανικής και στιβαρής επιδερμίδας... και αυτό μπορείτε να το καταλάβετε όταν παρατηρήσετε το δέρμα σας. Η επιδερμίδα τείνει συχνά να φαίνεται πιο ζαρωμένη όταν είναι πιο ξηρή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
lotion  |  body  |  beauty  |  health  |  ομορφιά  |  λοσιόν  |  σώμα  |  ενυδάτωση

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ