ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

HEALTH

Ριάνα Στυλιανού

Αυτές οι συνήθειες θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο παραγωγικοί και πιο χαρούμενοι

Υπάρχουν κάποιες μέρες που είναι καλύτερες από τις άλλες και κάποιες που από το πρωί δεν έχουμε και την καλύτερη διάθεση. Ίσως να φταίνε γεγονότα που συνέβησαν την προηγούμενη μέρα, η πολύ σκέψη ή το άγχος που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι.  

Όπως και να έχει, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που καλό θα ήταν να εντάξετε στην πρωινή σας ρουτίνα προτού πάρετε το smartphone σας στο χέρι. Αυτές οι συνήθειες θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο παραγωγικοί και πιο χαρούμενοι.  

Scroll down για να ανακαλύψετε τα έξι πράγματα που μπορείτε να κάνετε το πρωί, έτσι ώστε να πάει η μέρα σας καλύτερα. 

1. Ξυπνήστε πιο νωρίς 
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστείτε. Εάν είστε από τους ανθρώπους που ξυπνούν, πίνουν δυο γουλιές καφέ και τρέχετε να φτάσετε στη δουλειά… well bad news. Αυτό δεν είναι καθόλου υγιεινό. Ξυπνήστε μια ώρα νωρίτερα, χαλαρώστε και ετοιμαστείτε για την δουλειά με την ησυχία σας.   

2. Ανοίξτε τα παράθυρα
Αφήστε τον καθαρό αέρα και τον ήλιο να μπουν στο δωμάτιο.   

3. Ενυδατωθείτε
Πιείτε ένα ποτήρι κρύο νερό μόλις ξυπνήσετε, το οποίο θα έχετε τοποθετήσει στο κομοδίνο σας από το προηγούμενο βράδυ. Θα νιώσετε αναζωογονημένοι και επίσης θα είναι πιο εύκολο να πάτε στην τουαλέτα. 

4. Φτιάξτε πρωινό
Αφιερώστε χρόνο για να φτιάξετε ένα υγιεινό πρωινό, που να σας προσφέρει ενέργεια και άφθονες βιταμίνες. Αυτό το γεύμα, ιδανικά, πρέπει να περιέχει φυτικές ίνες (βρώμη, κινόα, ψωμί ολικής άλεσης) και μια πηγή πρωτεΐνης (γιαούρτι, αυγό, γάλα ή ξηρούς καρπούς). 

5. Κάντε λίγη γυμναστική
Με το βάρος του σώματός σας, κάντε κάτι χαλαρό για να ενεργοποιήσετε τον οργανισμό σας. Δέκα κάμψεις, δέκα κοιλιακούς και δέκα λεπτά streching είναι ότι πρέπει. 

6. Φρεσκαριστείτε
Κάντε ένα ντους και περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Είναι ο τέλειος τρόπος για να αναζωογονηθείτε. 

 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ