ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

HEALTH

newsroom must

Και λιγότερο άγχος φυσικά.

Έχεις ραντεβού και μάλιστα το πρώτο; O κόμπος στο στομάχι είναι το νούμερο ένα που θα νιώσεις, πριν φυσικά από τις ''πεταλούδες'' αν το date πάει καλά.

Υπάρχουν τροφές που μπορείς να καταναλώσεις πριν την συνάντηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι οποίες δεν θα σου φέρουν οποιαδήποτε δυσφορία ούτε πρόβλημα, καθώς πέραν απο ελαφριές προτείνονται και για περιόδους άγχους. Ας δούμε μερικές από αυτές και ας ευχηθούμε το ραντεβού να τελειώσει όπως επιθυμείς:

Ξηροί καρποί.

Οι ξηροί καρποί και συγκεκριμένα τα αμύγδαλα, θεωρούνται σύμβολα γονιμότητας. Εκτός αυτού, η Shona Wilkinson, επικεφαλής διατροφολόγος, αναφέρει, «Διάλεξε σνακ που δεν αυξάνουν το σάκχαρο στο αίμα πολύ γρήγορα, όπως ξηρούς καρπούς, καθώς αυτά περιέχουν πρωτεΐνες και λίπη που θα μειώσουν την επιθυμία σας για περισσότερο φαγητό. Είναι επίσης μια καλή πηγή μαγνησίου, η οποία βοηθά στην αποτελεσματική παραγωγή ενέργειας ενώ ταυτόχρονα ηρεμεί το νευρικό σύστημα».

Μαύρη σοκολάτα.

Η σοκολάτα περιέχει πολλές ουσίες που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σου. Περιλαμβάνει και την φαινυλαιθυλαμίνη, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως νευροδιαβιβαστής του εγκεφάλου και να επηρεάσει τη διάθεση και την ευχαρίστησή σου.

Αυγά.

Τα αυγά είναι πλούσια σε βιταμίνη Β5 και βιταμίνη Β6, η οποία βοηθάει στην μείωση του στρες στον οργανισμό. Επίσης τα αυγά είναι μια καλή πηγή βιταμίνης Α που βοηθάει και στην υγεία του δέρματος στον κόλπο.

Σολομός και ελιές.

Πρέπει να προσέχεις ώστε να μην μεθύσεις. Το μυστικό; Ο σολομός είναι ιδανικός για ένα γεύμα πριν βγεις ώστε να επιβραδύνεις την απορρόφηση αλκοόλ. Αν δεν έχεις χρόνο να φας κανονικό γεύμα, μπορείς να φας ένα μικρό σνακ, όπως λίγες ελιές.

Όσπρια.

Τα όσπρια και συγκεκριμένα τα ρεβίθια περιέχουν το λεγόμενο «φυσικό Viagra», ένα αμινοξύ που ονομάζεται αργινίνη, το οποίο επιταχύνει την φυσική λίπανση των αγγείων. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αυξάνεται η ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Τα όσπρια γενικά αποτελούνται από αμυλόζη, το οποίο είναι ανθεκτικό άμυλο που βοηθάει στην διατήρηση επίπεδης κοιλιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ