ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

HEALTH

Ριάνα Στυλιανού

“Αν είμαι στα Starbucks, θα πάρω έναν τριπλό latte dry με πλήρη σαντιγί”.

Έχετε έλλειψη motivation αυτές τις μέρες και θέλετε με κάποιο τρόπο να επανέρθετε σε φόρμα και να εντάξετε τη σωματική άσκηση ξανά στην καθημερινότητά σας; Ή είστε ήδη αρκετά active άτομα και απλά θέλετε νέες ιδέες για το πώς μπορείτε να παραμείνετε fit γεμάτοι ενέργεια; όπως και να έχει αυτό το άρθρο θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή... γιατί είμαστε σχεδόν σίγουροι, πως μετά από αυτό το άρθρο... θα νιώσετε την ανάγκη να καλυτερέψετε τον τρόπο ζωής σας, εφόσον θα θέλετε και εσείς να εντάξετε αυτά τα tips στη δική σας ρουτίνα.

Άνθρωποι που κατακτούν μετάλλια, συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες και είναι πρότυπα πολλών, μοιράζονται ορισμένα “μυστικά” τους, τόσο για την υγεία του σώματός σας αλλά και της ψυχολογίας σας.

Scroll down για να τα ανακαλύψετε.

Ψάξτε στο Ίντερνετ τρόπους για μια πιο επίπεδη κοιλιά, Αθλήτρια του μπόμπσλεϊ, Lolo Jones, 31 ετών.
“Οι κοιλιακοί είναι οι μύες που χάνουν πιο εύκολα τη φόρμα τους, οπότε είναι σημαντικό να τους γυμνάζεις με έναν καινούργιο τρόπο κάθε μερικούς μήνες. Συχνά, μπαίνω στο YouTube και ψάχνω προγράμματα για κοιλιακούς μέχρι να βρω κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Μην χτυπιέσαι όμως αν δεν γραμμώσεις όπως θα ήθελες: ακόμη και πολλοί κορυφαίοι αθλητές δεν έχουν six pack. Τέτοιοι κοιλιακοί είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα. Αναστεναγμός. Την τούρτα που δεν μπορούμε να φάμε”. 

Δώστε στο σώμα σας μια ώθηση με… τουρσί! Άλματα σκι, Lindsey Van, 29 ετών
“Το ζουμί από το τουρσί περιέχει ηλεκτρολύτες και μετά από μια προπόνηση, έχω ανάγκη το αλάτι. Μερικές φορές, και αυτό είναι παράξενο, θα πιω το ζουμί και μετά θα φάω τα τουρσιά που έχουν στεγνώσει. Τα μέλη της ομάδας μου μού πήραν πίκλες για δώρο για τα γενέθλιά μου πέρυσι”. 

Νίκηστε το άγχος με ΞΟΔ, Αθλήτρια του Snowboard, Gretchen Bleiler, 32 ετών
“Μερικά λεπτά διαλογισμού μού χαρίζουν περισσότερη διαύγεια και συγκέντρωση και είναι αναζωογονητικά σαν την καφεΐνη. Είναι όμως πολύ εύκολο να τον παραλείψεις αν δεν τον κάνεις μόλις ξυπνήσεις. Γι’ αυτό ζω με τον κανόνα ΞΟΔ: ξύπνα, ούρησε, διαλογήσου. Με αυτή τη σειρά”. 

Πάρτε ενέργεια με έναν “λιπαρό καφέ”, Αθλήτρια του μπόμπσλεϊ, Jazmine Fenlator, 28
“Προσθέτω λάδι καρύδας στον καφέ και πίνω δύο φλιτζάνια κάθε βράδυ. Το λάδι καρύδας, το βούτυρο και η κρέμα γάλακτος έχουν ωμέγα τρία λιπαρά οξέα, οπότε σου δίνουν περισσότερη ενέργεια και διώχνουν τη μεσημεριανο-απογευματινή νύστα. Αν είμαι στα Starbucks, θα πάρω έναν τριπλό latte dry με πλήρη σαντιγί”. 

Προετοιμάστε το πρωινό σας για να μη χάσετε χρόνο από την προπόνησή σας, Αθλήτρια σκέλετον, Noelle Pikus-Pace, 31 ετών
“Μου αρέσει η άσκηση το πρωί, αλλά αυτές οι ώρες είναι δύσκολες, ειδικά όταν έχεις μικρά παιδιά. Έτσι το προηγούμενο βράδυ, θα βάλω δημητριακά σε ένα ταπεράκι και θα τα αφήσω σε ένα από χαμηλά ντουλάπια ώστε να μπορεί να το φτάσει η κόρη μου. Μετά θα γεμίσω ποτηράκι με στόμιο με χυμό και θα το βάλω στο κάτω ράφι του ψυγείου. Έτσι θα φάει μόνη της το πρωινό της ενώ εγώ θα κάνω την προπόνησή μου”.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ