ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

HEALTH

Ριάνα Στυλιανού

Eντάξτε αυτό το σούπερ food στην διατροφή σας

Αυτοί οι μικροσκοπικοί σπόροι chia, πέραν του ότι είναι πλούσιοι σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, όπως αντιοξειδωτικά και μέταλλα, μπορούν επίσης να σας προσφέρουν ενέργεια αλλά και να σας βοηθήσουν στην απώλεια βάρους. Αυτό το super food έχει φανταστικές ιδιότητες… και αν δεν τις γνωρίζετε ήδη, κάλο θα ήταν να τις μάθετε.

Μειώνουν τη λιγούρα
Οι σπόροι chia παρέχουν απίστευτη αίσθηση πληρότητας και είναι εύκολοι στην πέψη, έτσι, θα σας συνιστούσα να καταναλώνατε τους σπόρους με το πρωινό σας, για να είστε χορτάτοι περισσότερο  

Ενυδάτωση
Εάν είστε από τα άτομα που δεν πεινούν συχνά νερό, τότε προσθέστε τα chia seed στην διατροφή σας, γιατί αυτά θα βοηθήσει το σώμα σας να μένει ενυδατωμένο. Μειώνουν τον πόνο στις αρθρώσεις. Τα chia seed περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι αντιφλεγμονώδη, με αποτέλεσμα να βοηθά στην καταπολέμηση του πόνου των αρθρώσεων.   

Προστασία από τοξίνες
Το να ζούμε στην πόλη είναι πολύ ανθυγιεινό… τα καυσαέρια, η υπεριώδη ακτινοβολία ο καπνός του τσιγάρου και η σκόνη σε συνδυασμό με το άγχος, προκαλούν επιβλαβείς συνέπεις. Τα chia seeds έχουν την ιδιότητα να βελτιώνουν την υγεία του δέρματός και ενδυναμώνουν τους πνεύμονές, όπως επίσης, μπορούν να δημιουργήσουν ένα προστατευτικό στρώμα ενάντια στις βλαβερές ακτίνες του ηλίου.

Περιέχουν μεγάλη ποσότητα ενέργειας 
Τα chia seed μπορούν να σας προσφέρουν ενέργεια, καθώς περιέχουν πολλές πρωτεΐνες και κάλιο σε σχέση με τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά. 

Αυξάνουν τη μυϊκή μάζα 
Μια εξαιρετική φυσική εναλλακτική λύση για να πάρετε την ενέργεια που χρειάζεστε πριν το γυμναστήριο,  είναι οι σπόροι chia, για τον λόγω του ότι βοηθούν στην αναγέννηση των ιστών και την αύξηση της μυϊκής μάζας. Προσθέστε τους σπόρους στα smooties σας πριν ή μετά το γυμναστήριο. 

  

  

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
chia seed  |  health  |  life  |  body  |  beauty  |  σπόροι  |  διατροφή  |  υγεία

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ