ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

HEALTH

newsroom must

10 ασκήσεις και 3 επαναλήψεις για να κάψουμε τις περιττές θερμίδες από το φαγητό των τελευταίων ημερών.

Οι γιορτές είναι συνήθως μια περίοδος κατά την οποία πίνουμε και τρώμε λίγο παραπάνω από ότι συνήθως και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα, την αύξηση του βάρους μας. 

Ένας τρόπος να ελέγξουμε το σωματικό μας βάρος είναι η άσκηση όπου θα ενεργοποιήσουμε τους μύες του σώματος για καύση θερμίδων. Μπορεί τα γυμναστήρια να είναι κλειστά και η θερμοκρασία να είναι χαμηλή για υπαίθρια γυμναστική αλλά αυτό δεν μας σταματά από τη γυμναστική αφού υπάρχουν όμως αρκετά βίντεο που μπορούν να μας βοηθήσουν.

Το συγκεκριμένο βίντεο που εμφανίστηκε στο feed του Instagram είναι της Μargo Motivates και θα σας βοηθήσει να ενεργοποιηθείτε για να μην επαναπαύεστε λόγω των ημερών και να κάψετε τις περιττές θερμίδες από την κατανάλωση του φαγητού στις γιορτές. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Margo Motivates (@margomotivates)

Η Μαργαρίτα στο βίντεο μας προτείνει 10 ασκήσεις όπου θα κάνουμε για 40 δευτερόλεπτα την καθεμία και 20 δευτερόλεπτα διάλειμμα μεταξύ της κάθε άσκησης.

Στο Μargo Motivates IGTV μπορείτε να βρείτε ασκήσεις για όλα τα μέρη του σώματος τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα τα κάνετε save για να τα δοκιμάσετε. Τα βίντεο της είναι πραγματικά αποτελεσματικά αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε τους μύες σας να «καίνε». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ