ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

HEALTH

Ριάνα Στυλιανού

Το pyramid challenge έφερε τα πάνω κάτω... και το αγαπήσαμε

Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει ιδιαίτερα δημιουργικοί όσο έχει να κάνει με τη σωματική μας άσκηση. Χρησιμοποιήσαμε μπουκάλες με νερό για βάρη και οι πιο προχωρημένοι έσπευσαν να κρατάνε τσάντες με βαριά αντικείμενα μέσα.

Όπως και να έχει, είχαμε συνηθίσει στην ιδέα ότι τα γυμναστήρια ήταν κλειστά, και ο μόνος τρόπος για να παραμείνουμε fit ήταν να δώσουμε λίγη περισσότερη φαντασία στη ρουτίνα της σωματικής μας άσκησης.

Φυσικά, η επαναλειτουργία των γυμναστρίων έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, ωστόσο τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά, με αποτέλεσμα πολλές από εσάς να εξακολουθείτε να ασκήστε στην άνεση του σπιτιού σας, τον κήπο ή το πάρκο της γειτονιάς σας.

Μια νέα και πολύ διασκεδαστική άσκηση που ήρθα αντιμέτωπη στο insta feed μου πρόσφατα, μου τράβηξε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και σας προκαλώ να τη δοκιμάσετε. Πρόκειται για ένα challenge, το λεγόμενο Pyramid Challenge που έχει ως στόχο την αύξηση των rep, κάθε φορά που εκτελείτε η άσκηση, μέχρι να φτάσετε στο νούμερο 10! Στην συνέχεια αντιστρέφετε τα νούμερα μέχρι να φτάσετε ξανά στην εκτέλεση του ενός rep.

Για να εκτελέσετε αυτή την πρόκληση, πρέπει πρώτα να επιλέξετε 2 ασκήσεις οι οποίες να συνδυάζονται ομοιόμορφα μεταξύ τους, για παράδειγμα τα sumo squat jumps και οι κάμψεις, κατά τη γνώμη μου είναι ο τέλειος συνδυασμός.

Με αυτό το challenge θα κάψετε πολύ περισσότερες θερμίδες σε ένα σχετικό, μικρό χρονικό διάστημα. Δοκιμάστε το.. Αξίζει τον κόπο!

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) στις

 

 

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ