ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

LOVE

Ριάνα Στυλιανού

Πριν πατήσετε send στο μήνυμα προς τον πρώην σας, διαβάστε το παρακάτω άρθρο

Για πολλές από εμάς, η καραντίνα συνεπάγεται με μια ευάλωτη περίοδος όπου η μοναξιά κτυπάει κόκκινο και οι σκέψεις που την συνοδεύουν δεν είναι και οι πιο ευχάριστες θα λέγαμε.

Μια ενέργεια που μερικές ίσως να έχετε κάνει και κάποιες άλλες σκέφτεστε πολύ να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τον πρώην σας. Πιστέψτε μας, δεν είστε η μόνες που περνάτε αυτή την φάση και το γεγονός ότι θέλετε να επανασυνδεθείτε μαζί με τον πρώην σύντροφό σας δεν είναι και τόσο εξωπραγματικό και περίεργο. Είναι λογικό να σας έρχονται τέτοιες σκέψεις στο μυαλό αυτή την περίοδο, επειδή πιθανότατα να προτιμούσατε να βρίσκεστε σε καραντίνα με το άλλο σας μισό παρά με μόνη σας ή με την οικογένειά σας.

Πρέπει να καταλάβετε όμως πως μια τέτοια πράξη θα έχει και τις συνέπειές της μετά την καραντίνα όπου η καθημερινότητά μας θα πάρει επιτέλους τους κανονικούς της ρυθμούς. Το να στείλετε σε έναν πρώην, γενικά είναι λάθος, εκτός και αν ο λόγος είναι πραγματικά σημαντικός. Αυτό θα το κρίνουν οι φίλες σας βέβαια - οι οποίες έχουν την τάση να μας λογικεύουν και να μας αποτρέπουν από το να κάνουμε ανούσιες πράξεις και ανοησίες.

Πριν κάνετε εκείνο το τηλεφώνημα λοιπόν ή στείλετε εκείνο το μήνυμά σας τύπου “ Γεια σου, μπορούμε να μιλήσουμε; Σε πεθύμησα..” διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές μας γύρω από αυτό το θέμα και μετά... μπορείτε να πάρετε την απόφασή σας.

Θυμηθείτε τον λόγο που χωρίσατε.
Μήπως ένας από τους δύο δεν ήταν πιστός στον άλλο; μήπως έλεγε συνεχώς ψέματα ή δεν του είχατε καθόλου εμπιστοσύνη; Κάντε μια αναδρομή στο παρελθόν και σκεφτείτε τους λόγους που δεν είστε πια μαζί. Αυτό πιθανόν να σας λογικέψει και να σας κάνει να καταλάβετε πως αξίζετε κάτι καλύτερο.

Είστε σίγουρες πως έχει αλλάξει;
Μπορεί να μην είστε εσείς που έχετε επικοινωνήσει πρώτες με τους πρώην σας. Και οι άντρες με την σειρά τους νιώθουν ευάλωτοι αυτή την περίοδο, παρόλο που το παίζουν σκληροί και ατρόμητοι. Ίσως να έχουν μια απολογητική στάση προς εσάς πράγμα που οι περισσότερες πέσουν στην παγίδα να ανταποκριθούν στις επιθυμίες τους. Σας έχει σχεδόν πείσει πως έχει αλλάξει και δεν θα κάνει τα ίδια λάθη με πριν... Εμείς γενικότερα πιστεύουμε σε δεύτερες ευκαιρίες, αλλά αν είναι η τρίτη ή η τέταρτη που είστε έτοιμες να του παραχωρήσετε τότε ξεχάστε το. Χάνεται τον χρόνο σας.

Μήπως είστε απλά απελπισμένες;
Δεν είναι τραγικό να παραδεχτείτε πως απλά θέλετε την σημασία κάποιου ή θέλετε να περνάτε τον ελεύθερο σας χρόνο αγκαλιά με τον αγαπημένο σας αντικρίζοντας το ηλιοβασίλεμά. Οκ.. Όλα αυτά είναι πολύ ρομαντικά και όλες θέλουν να το ζήσουν, αλλά γιατί να χαραμίσετε αυτές τις στιγμές από τον χρόνο σας με άτομα που απλά είναι διαθέσιμα. Αναλογιστείτε την κατάσταση σας και σκεφτείτε πως αν δεν βρισκόσασταν σε καραντίνα το πιο πιθανό ο πρώην σας να μην περνούσε ποτέ από το μυαλό σας.

Καινούργια αρχή
Εν μέσω καραντίνας βάλατε νέους στόχους για την ζωή σας και θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή. Λοιπόν, πως θα κατορθώσετε να κάνετε αυτή την νέα αρχή με έναν παλιό σας σύντροφό; Συλλογιστείτε για λίγο και σκεφτείτε λογικά. Μην αφήσετε την απελπισία σας να σας καταβάλλει και να σας οδηγήσει σε πράξεις που το πιο πιθανό να μετανιώσετε στο σύντομο μέλλον!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ