ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

LOVE

Πόσοι και πόσες από εσάς δεν έχετε ακούσει τη γνωστή σε όλους μας φράση: ''Οι άνδρες σκέφτονται συνέχεια το σεξ!'' ή "Οι άνδρες σκέφτονται μόνο το σεξ!"

Να λοιπόν, που ήρθε ο καιρός να επιβεβαιωθεί και επιστημονικά μέσα από έρευνες σε σκουλήκια που θεωρείται πως ο βιολογικός τους μηχανισμός μοιάζει πολύ με τον ανθρώπινο (University College, London-UCL και Albert Εinstein College of Medicine, USA). Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature (Οκώβριος 2015).

Βρέθηκε λοιπόν πως ο ανδρικός εγκέφαλος έχει επιπλέον 2 νευρώνες που θεωρούνται υπεύθυνα για το γεγονός ότι τα αρσενικά έχουν στο μυαλό τους το σεξ περισσότερο από τα θηλυκά! Μάλλον η φύση έχει φροντίσει για την διαιώνιση του είδους να υπενθυμίζει στο αρσενικό ότι "πρέπει" να συνευρεθεί ερωτικά. Μάλιστα, η σεξουαλική σκέψη φαίνεται να επικρατεί ακόμη και αυτής του φαγητού, ενώ στο θηλυκό μυαλό η επικράτηση έχει να κάνει περισσότερο με διάφορες λιχουδιές.

Πιο συγκεκριμένα, οι ερευνητές υπολόγισαν πως:

  • το σεξ περνάει από το μυαλό των ανδρών περίπου 19 φορές την ημέρα
  • στις γυναίκες, το σεξ περνάει από το μυαλό γύρω στις 10 φορές την ημέρα

Οι ερευνητές καταλήγουν: "Μπορούμε να διαμορφώσουμε μια άποψη που μας βοηθάει να αντιληφθούμε ή να καταλάβουμε την ποικιλία της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, του σεξουαλικού προσανατολισμού και του γενετικού προσδιορισμού"

Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως οι νευρώνες ήταν παρόντες μόνο στα αρσενικά σκουλήκια

Μαρίνα Μόσχα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ