ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

LOVE

Πόσοι και πόσες από εσάς δεν έχετε ακούσει τη γνωστή σε όλους μας φράση: "Οι άνδρες σκέφτονται συνέχεια το σεξ!" ή "Οι άνδρες σκέφτονται μόνο το σεξ!"

Να λοιπόν, που ήρθε ο καιρός να επιβεβαιωθεί και επιστημονικά μέσα από έρευνες σε σκουλήκια που θεωρείται πως ο βιολογικός τους μηχανισμός μοιάζει πολύ με τον ανθρώπινο (University College, London-UCL και Albert Εinstein College of Medicine, USA). Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature.

Βρέθηκε λοιπόν πως ο ανδρικός εγκέφαλος έχει επιπλέον 2 νευρώνες που θεωρούνται υπεύθυνοι για το γεγονός ότι τα αρσενικά έχουν στο μυαλό τους το σεξ περισσότερο από τα θηλυκά! Μάλλον η φύση έχει φροντίσει για την διαιώνιση του είδους να υπενθυμίζει στο αρσενικό ότι "πρέπει" να συνευρεθεί ερωτικά.  Μάλιστα, η σεξουαλική σκέψη φαίνεται να επικρατεί ακόμη και αυτής του φαγητού, ενώ στο θηλυκό μυαλό η επικράτηση έχει να κάνει περισσότερο με διάφορες λιχουδιές.

Πιο συγκεκριμένα, οι ερευνητές υπολόγισαν πως:

  • το σεξ περνάει από το μυαλό των ανδρών περίπου 19 φορές την ημέρα
  • στις γυναίκες, το σεξ περνάει από το μυαλό γύρω στις 10 φορές την ημέρα

Οι ερευνητές καταλήγουν: "Μπορούμε να διαμορφώσουμε μια άποψη που μας βοηθάει να αντιληφθούμε ή να καταλάβουμε την ποικιλία της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, του σεξουαλικού προσανατολισμού και του γενετικού προσδιορισμού"

Μαρίνα Μόσχα - Dr Θάνος Ε. Ασκητής
Νευρολόγος – Ψυχίατρος


SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ