ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

LOVE

«Ένα εικοσιτετράωρο δεν είναι ποτέ αρκετό για να προλάβω όλα αυτά που θέλω και πρέπει να κάνω!», αυτή την ατάκα όλες μας την έχουμε ξεστομίσει πολλές φορές. Όντως ο χρόνος τρέχει με ταχύτητα φωτός και κάποιες από τις δραστηριότητες και τις υποχρεώσεις σου μένουν πίσω πολλές φορές. Δουλεία, παιδιά, μαγείρεμα, καθάρισμα του σπιτιού, ραντεβού στην αισθητικό, ραντεβού στο κομμωτήριο, γυμναστήριο, φίλες και πολλά άλλα… πως μπορούν να στριμωχτούν όλα αυτά μέσα σε μια μέρα; Κι όμως μπορούμε να σε βοηθήσουμε να κάνεις την διάρκεια της μέρα να φαντάζει μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα να προλαβαίνεις να κάνεις όλα τα «to do things», και να αφήνοντας τους όλους ευχαριστημένους.

Tips:
1. Διάλεξε: Μερικές φορές είναι καλύτερα να αποκλείσεις κάτι, παρά να είσαι συνεχώς στο τρέξιμο. Αν για παράδειγμα σου πει μια φίλη σου να πάς για ένα καφέ, κι εσύ δεν έχεις χρόνο να πας, μην της πες ναι, μόνο και μόνο για να την ευχαριστήσεις. Κανόνισε το για άλλη φορά για να το απολαύσεις! Υπάρχει νόημα να πας και να είσαι αγχωμένη και βιαστική;

2. Αγαπημένο μου σημειωματάριο: Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα πιο αποτελεσματικό από το να σημειώνεις όλα όσα έχεις να κάνεις. Οι σημειώσεις σε βοηθάνε να αντιληφθείς και να οργανώσεις καλύτερα τα πράγματα μέσα στο μυαλό σου. Και το καλύτερο; Όταν τελειώνεις μια υποχρέωση και την διαγράφεις από το ημερολόγιο σου νιώθεις ένα απίστευτο αίσθημα χαράς και ικανοποίησης!

3. Ξεχώρισε: Μην λειτουργείς λες και η μέρα έχει 100 ώρες. Διαχειρίσου σωστά τον χρόνο σου. Υπολόγισε πόση ώρα σου παίρνει το καθετί που πρέπει να κάνεις. Ταξινόμησε τα πράγματα που έχεις να κάνεις έξυπνα, με μια σειρά προτεραιότητας και θα δεις πως όχι μόνο θα τα κάνεις όλα, αλλά θα αυξήσεις την αποδοτικότητά σου, θα γίνεις πιο συνεπής και κυρίως θα κερδίσεις χρόνο από τις υποχρεώσεις σου για τα πράγματα και τα πρόσωπα που αγαπάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ