ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

LOVE

Δέσποινα Άσπρου

5 πράγματα που πρέπει να κάνετε... ώστε να μην χάσετε το άλλο σας μισό

Καθώς ο ήλιος έλουζε το πρόσωπό μας και η μυρωδιά του αντηλιακού δεν έλεγε να φύγει, γεμίσαμε τα ποτήρια μας με gin&tonic και η συζήτηση αναπόφευκτα κατευθύνθηκε στο μάλλον Νο1 θέμα συζήτησης ανάμεσα στις γυναίκες: τους άντρες. Μια κοπέλα, την οποία πρώτη φορά έβλεπα, γεμάτη περηφάνια είπε πως βάζει «το χέρι της ακόμη και στη φωτιά» για τον σύζυγό της, ενώ μια άλλη μας αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη της φοβία είναι να την απατήσει ο σύντροφός της. «Ύπουλο πράγμα ο έρωτας» σκέφτομαι και τις κοιτάζω -όσο πιο διακριτικά μπορώ- στα μάτια. Η αλήθεια είναι πως αν και σε κανέναν δεν αρέσει η απιστία, οι έρευνες αποδεικνύουν πως τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι τείνουν προς αυτήν. Και ενώ σαφώς πρόκειται για μια κατάσταση που στην ουσία δεν μπορούμε να ελέγξουμε, υπάρχει ένα πράγμα που είναι ικανό να μειώσει τις πιθανότητες να βρεθούμε στη δύσκολη αυτή θέση και βρίσκεται στα χέρια μας: η αγάπη για τον εαυτό μας. Δείτε στην συνέχεια 5 πράγματα που πρέπει να κάνετε ώστε να κρατήσετε τον σύντροφό σας... με τόσους πειρασμούς εκεί έξω.

Κρατήστε τον έρωτά σας ζωντανό
Οι περισσότεροι ψυχολόγοι τονίζουν πως στις μακροχρόνιες σχέσεις η ρουτίνα είναι ένας ακόμη παράγοντας ικανός να «σκοτώσει» μια σχέση, καθώς μέρα με τη μέρα χάνεται η επικοινωνία. Μην το επιτρέψετε. Φροντίστε να κρατάτε πάντα το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου σας, μιλήστε ανοιχτά μαζί του και ανανεώστε την ερωτική σας ζωή. Αν και τα καινούργια και σέξι εσώρουχα πάντα βοηθάνε, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Γενικώς, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και μη φοβάστε να μοιράζεστε με τον σύντοφό σας τις φαντασιώσεις σας. Τα προκλητικά μηνύματα και τα τυχαία αγγίγματα είναι must.

Ταξιδέψτε και ξεκινήστε ένα νέο χόμπι
Είναι δεδομένο πως κατά τη διάρκεια των ταξιδιών ανανεωνόμαστε και νιώθουμε πιο ελεύθεροι. Με κάθε ευκαιρία, φροντίστε να πηγαίνετε σε νέα μέρη – αν είναι δυνατό, μόνο οι δυο σας. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε ξεκινήστε νέες δραστηριότητες στον τόπο όπου βρίσκεστε. Η γυμναστική, ο χορός ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει, θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε και πολλά χαμόγελα. Να θυμάστε, όμως, πως θα πρέπει να είναι απόφαση και των δυο σας.

#DateTime
Στην περίπτωση που μένετε μαζί, μην παραλείπετε να βγαίνετε ραντεβού! Ό,τι και αν λέτε, η αίσθηση ενός ραντεβού είναι διαφορετική από μια βραδιά παρέα με το laptop σας και πρέπει κάποια στιγμή να το αντιληφθείτε. Κατά τη διάρκεια του date σας, αφήστε στην άκρη συζητήσεις περί οικονομικών και δουλειάς. Ο χρόνος είναι μόνο δικός σας.

Be yourself: Να είστε πάντα ο εαυτός σας και να έχετε πάντα προτεραιότητά τα δικά σας "θέλω". Ο χρόνος έτρεχε, τρέχει και θα τρέχει. Αφιερώστε μερικές στιγμές στον εαυτό σας και κάντε αυτά που πραγματικά αγαπάτε.

Οκ, λίγη περιποίηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν: Όσο άνετα και αν νιώθετε με τον σύντροφό σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κυκλοφορείτε άλουστες και με την ίδια φόρμα τρεις μέρες. Πιστέψτε στην ομορφιά που κρύβετε μέσα σας και φροντίστε να εντυπωσιάζετε συχνά τον σύντροφό σας. 

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ