ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Έλενα Αποστόλου
Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Αν ήταν αγγελία πως θα ήταν; «Ζητείται ευπαρουσίαστος και γεμάτος παγίδες άντρας;» ή «ζητείται γοητευτικός άντρας που να ξέρει τι θέλει;».

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη… να εύχεσαι ο δρόμος να είναι γεμάτος γνώση. Και το λέω αυτό γιατί εμείς οι γυναίκες δεν δεχόμαστε μαθήματα όσες φορές και αν μας γίνονται παθήματα. Αυτά τα έχει ο έρωτας, μου λέει η φιλενάδα. Είναι τυφλός, σπεύδοντας να δικαιολογήσει όλες εμάς που πέφτουμε στην ίδια παγίδα. Να επιλέγουμε άντρες, με τέλεια εικόνα χωρίς καθόλου ουσία και περιεχόμενο.

Αν ήταν αγγελία πως θα ήταν; «Ζητείται ευπαρουσίαστος και γεμάτος παγίδες άντρας;» ή «ζητείται γοητευτικός άντρας που να ξέρει τι θέλει;».

Χανόμαστε σε μια εντυπωσιακή εικόνα, σε αψεγάδιαστο σώμα, αφού συνεχίζουν να μας προσελκύουν πολύ ωραίοι άνδρες που ναι μεν αξίζουν όλες τις ματιές του κόσμου αλλά όταν τους γνωρίσεις καθόλου τη σημασία μας. Πιο κενοί και από άδειο πακέτο τσιγάρων.

Στην δεύτερη αγγελία, στο σκέτο… γοητευτικός θα συναντήσεις τον φίλο μου τον Χ. Καλούτσικος εμφανισιακά, άτυχος στον έρωτα ωστόσο είναι ο τύπος που μπορεί να έχει την γυναίκα εκεί ΠΟΥ της αξίζει.

Θα την κάνει να νιώθει μοναδική κάθε στιγμή της ημέρας, είναι δοτικός αφού είναι γενναιόδωρος με τα αισθήματά του ενώ θα της αφήσει «χώρο» να αναπνεύσει. Δεν είναι κλεισμένος στον μικρόκοσμό του, ούτε καρφωμένος στο «είδωλό» του. Ξέρει να ακούει και να μιλάει όποτε πρέπει. Ξέρει τι θέλει και πώς να το διεκδικήσει ενώ δίνει πρωτοβουλίες στη σύντροφό του να επεμβαίνει εκεί και όπου πρέπει.

Σημειώστε ότι στα συν του είναι το μυαλό και το χιούμορ του. Έχει πάντα μια διαθέσιμη αγκαλιά που παρέχει ασφάλεια και σιγουριά στη σύντροφό του ακόμα και αν είναι πολυάσχολος. Ακόμη και σε φίλους του.

Και όμως αυτός ο άντρας, είναι μόνος γιατί οι γυναίκες «σκαλώνουν» στην όχι και τόσο τέλεια εικόνα του. Και αυτό ρε φιλενάδες είναι γιατί κατά κανόνα οι γυναίκες επιθυμούν να κερδίσουν τα βλέμματα των άλλων μέσα από την επιλογή ενός εμφανίσιμου συντρόφου.

Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε τι είναι όμορφο και τι όχι; Είναι… όμορφο να είμαστε με έναν όμορφο άντρα που να έχει άσχημους τρόπους; Ή με έναν άντρα νοστιμούτσικο που οι τρόποι του είναι γλυκύτατοι και από παγωτό σοκολάτα;

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ