ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Έλενα Αποστόλου
Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Ευτυχία σημαίνει να νιώθεις «ολόκληρος» και μόνος σου χωρίς να αναζητάς δεκανίκια... Ευτυχία δεν είναι να παραγγέλνεις ένα νέο έρωτα με την ίδια ευκολία που παραγγέλνεις από το foody.

Έπεφτε ξανά στο ίδιο λάθος. Στην στην ανακύκλωση των τοξικών σκέψεων της. Mε αυτόν και πάλι πρωταγωνιστή. Τα βάζει όλα σε σειρά.

Δεν βγάζει κανένα νόημα. Το τελευταίο αντίο. Πότε μπήκε στη ζωή της και πως, τι έκαναν τους τελευταίους 14 μήνες, τι είπαν και τι άφησε στο πέρασμά του. Όλα όσα η ίδια είπε ή δεν είπε, έκανε ή δεν έκανε. Βασανιστικός φαύλος κύκλος.

Και ενώ το μέσα της «έβραζε» στο πρόσφατο παρελθόν η ίδια δήλωνε έτοιμη για την επόμενη «στάση». Να αγαπήσει ξανά. Έψαχνε εναγωνίως την «αγάπη» αντί να χαλάσει τα εμπόδια που έκτισε μέσα της που θα την οδηγούσαν στο δρόμο της ευτυχίας. Ο έρωτας με έρωτα περνά μου είπε... και πως αποφάσισε, επιτέλους, να είναι ευτυχισμένη.

Ευτυχία, της λέω, δε σου δίνει πάντα ένας σύντροφος, αλλά αυτός που θα καταφέρει να αγγίξει τη ψυχή σου και θα βρεθεί αβίαστα στο δρόμο σου.  Ευτυχία σημαίνει να νιώθεις «ολόκληρος» και μόνος σου χωρίς να αναζητάς δεκανίκια... Ευτυχία δεν είναι να παραγγέλνεις ένα νέο έρωτα με την ίδια ευκολία που παραγγέλνεις από το foody.

Ευτυχία είναι παντού και στα πάντα. Ευτυχισμένη θα νιώσεις όταν το επιτρέψεις εσύ, όταν ηρεμήσεις το «μέσα» σου και σταματήσει να ουρλιάζει το παρελθόν σου. Δεν χρειάζεσαι κανέναν για να είσαι ευτυχισμένη. Δεν σου λείπει τίποτα. Ευτυχία είναι να αγαπάς πρώτα και από όλα τον εαυτό σου. Να τον καλομαθαίνει. Δεν πρέπει την ευτυχία σου να την συνδέεις αν έχεις ή δεν έχεις μια σχέση. Ευτυχία είναι να αφεθείς και να απολαύσεις τη ζωή σου. Χωρίς άγχη.

Σταμάτα να περιμένεις τον... επόμενο. Απόλαυσε τη στάση, την στασιμότητα για λίγο. Μην τρέχεις με χίλια. Η αγάπη και ο έρωτας δεν είναι αγώνας δρόμου και δε περιμένει στη γωνία κανένας για να πάρει την σκυτάλη. Απόλαυσε τη διαδρομή. Και όταν στην διαδρομή συναντηθείς με νέο έρωτα. Άνοιξε την πόρτα αργά. Δώσε λίγο χρόνο πριν πέσεις και πάλι με τα μούτρα...

Μότο
Ευτυχία σημαίνει να νιώθεις «ολόκληρος» και μόνος σου χωρίς να αναζητάς δεκανίκια... Ευτυχία δεν είναι να παραγγέλλεις ένα νέο έρωτα με την ίδια ευκολία που παραγγέλνεις από το footy.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ