ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Nάκης Αντωνίου
Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ό,τι πιο fun είδα τις τελευταίες μέρες.

Για όσους δεν γνωρίζεται ή δεν είχατε δει τη σειρά, το ''Unbreakable Kimmy Schmidt'' πραγματεύεται τη ζωή της Kimmy όταν επιτέλους βλέπει τον έξω κόσμο. Η πρωταγωνίστρια ήταν ανάμεσα στις γυναίκες που κρατούνταν σε ένα υπόγειο καταφύγιο για δεκαπέντε χρόνια, αφού ένας ''πάτερ'' της έπεισε πως ο κόσμος θα καταστραφεί. Η αστυνομία όμως τον συλλαμβάνει και τις απελευθερώνει. Στις τέσσερις σεζόν της σειράς βλέπουμε την Kimmy να προσαρμόζεται ξανά στα σημερινά δεδομένα μέσα από γερές δόσεις χιούμορ.

Η ταινία, με επίσημο τίτλο ''Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend'' λαμβάνει χώρα τρεις μέρες πριν τον γάμο της Kimmy με τον Πρίγκιπα Frederick. H Kimmy ανακαλύπτει ένα τετράδιο που αποδεικνύει πως υπάρχει ένα δεύτερο υπόγειο, και μαζί με τον Titus ξεκινούν για να σώσουν τις γυναίκες - κρατούμενες. Παράλληλα, η Jacqueline προσπαθεί να καθυστερήσει τα γυρίσματα της ταινίας του Titus όσο εκείνος βρίσκεται στη... διάσωση, και η Lillian προσπαθεί να μάθει στον Frederick κάποια μαθήματα ζωής.

Δες πρώτα το τρέιλερ. 

Η σειρά, δια χειρός Tina Fey και Robert Carlock που ήξερα από το λατρεμένο ''30 Rock'', ξεκίνησε υπέροχα. Με έξυπνες ατάκες, καυστικό χιούμορ και τρελές καταστάσεις, χωρίς να παίρνει πολύ τον εαυτό της στα σοβαρά ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει ένα αρκετά σοβαρό θέμα μαζί με πολλά κοινωνικά σχόλια μέσα από χιούμορ. Στις τέσσερις σεζόν της, είδα μια σταδιακή κάθοδο, μέχρι που βρήκα τον εαυτό μου να πασχίζει να την ολοκληρώσει. Τα αστεία έγιναν σαχλά και οι ιστορίες απλώς παρατράβηξαν. Το δίδυμο Tina Fey - Robert Carlock αποφάσισε να ολοκληρώσει τη σειρά στην τέταρτη σεζόν, το 2018, αλλά τώρα επέστρεψαν με μια ταινία διαδραστική! 

Ωστόσο η ταινία είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Φαίνεται πως η Fey και ο Carlock επέστρεψαν σε φόρμα, απόλαυσα την ιστορία, την παρουσίασει, τις ερμηνείες, και η εμπειρία του διαδραστικού ήταν κάτι πρωτόγνωρο που παρουσιάστηκε έξυπνα. Λέω ''έξυπνα'' γιατί η ταινία έχει μια βασική ιστορία που πρέπει να ολοκληρωθεί. Σου δίνονται επιλογές για το τι θέλεις να γίνει στη συνέχεια (υπάρχουν συνολικά 18 τρόποι να εξελιχτεί η ιστορία) και περιορισμένος χρόνος για να επιλέξεις. Αν η επιλογή σου οδηγεί σε αδιέξοδο, ένα μέλος του καστ εμφανίζεται στην οθόνη και με το χιούμορ που αρμόζει στη σειρά σε παρακινεί να επιλέξεις ξανά. Την είδα, έχοντας κάνει δύο-τρεις λάθος επιλογές και απόλαυσα το αποτέλεσμα ακόμα περισσότερο έτσι. Σαν ιστορία, βλέπουμε επιτέλους μια κάθαρση στην τελική αντιπαράθεση της Kimmy με τον απαγωγέα της και αυτό ήταν κάτι που έλειπε από την σειρά. Ο Radcliffe είναι απλά απολαυστικός στον τρελό ρόλο που γράφτηκε πάνω του και το υπόλοιπο καστ απλά θυμίζει τα επεισόδια της πρώτης σεζόν, όπου όλα ακόμα είχαν ενδιαφέρον και σου κρατούσαν το ενδιαφέρον. 

Πρωταγωνιστούν οι Ellie Kemper, Tituss Burgess, Carol Kane και Jane Krakowski, με γκεστ σταρ τον Jon Hamm στο ρόλο του αιδεσιμότατου, και τον Daniel Radcliffe ως Πρίγκιπα Frederick.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ