ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Nάκης Αντωνίου
Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τι λέει το ''The Devil All The Time'';

H ταινία ''The Devil All The Time'' ήταν ένα από τα δυνατά χαρτιά του Netflix, με τον Jake Gyllenhaal σαν παραγωγό και τον Tom Holland πρωταγωνιστή. Βασισμένη στο βιβλίο του Donald Ray Pollock, κυκλοφόρησε στο Netflix στις 16 Σεπτεμβρίου σε σκηνοθεσία του Antonio Campos (και από τότε μπήκε στο to-watch list μου. Ακολουθεί τον πρωταγωνιστή, Arvin, πρώτα σε παιδική ηλικία και μετά στα τέλη της εφηβείας του, παρουσιάζοντας την τραγική ζωή του με μια σειρά από διαταραγμένους χαρακτήρες που βρίσκονται γύρω του, σε άμεση ή εμμεση σχέση. Όλοι, πάντως, συνδέονται με κάποιο τρόπο. 

Δες το τρέιλερ. 

Έχει ένα λαμπερό, ταλαντούχο καστ. Tom Holland, Bill Skarsgård, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Mia Wasikowska, Robert Pattinson είναι το πρώτο που σε ελκύει στην ταινία αυτή. Στο σύνολο, είναι μια βαριά ταινία, που πραγματεύεται τη διαστροφή του ανθρώπου παρουσιάζοντας τη θλιβερή ζωή του μικρού Arvin. Κάποιες σκηνές που ίσως ενοχλήσουν, ιστορίες σοκαριστικές, και αυτό που θα σου κάνει περισσότερη εντύπωση είναι η προφορά του καστ. Ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα σε μπερδέψει στο τέλος, γιατί θα νιώθεις πως κάτι λείπει. Έτσι ένιωθα εγώ. Ίσως να φταίει πως δεν σου δίνει χρόνο να πάρεις ανάσα, να χτίσεις την ιστορία και να περιμένεις την εξέλιξη. Μπαίνει κατ' ευθείαν στο θέμα από τα πρώτα δευτερόλεπτα και καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας γίνονται συνεχώς πράγματα. Ωστόσο συνεχώς νιώθεις πως το θέμα παρατραβά.

Δεν είναι μια ταινία που μου άφησε κάτι, πέραν του ότι ο Holland και ο Pattison είναι καταπληκτικοί στους ρόλους τους (όλο το καστ όμως είναι καλό). Θα συμφωνήσω μάλλον με τον Owen Gleiberman του Variety, που έγραψε πως ''μας δείχνει πολλές άσχημες συμπεριφορές, αλλά δεν ασχολείται με το τι είναι αυτό ωθεί κάποιον στις πράξεις αυτές''. Δεν μπαίνει στο μυαλό του θύτη για να μας δείξει κάτι καινούργιο, να σχηματίσουμε άποψη. Είναι ξεκάθαρο από την αρχή πως ''αυτός είναι ο κακός'', ''αυτός είναι ο μπερδεμένος'' κ.ο.κ. Ίσως αυτό να λείπει. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ