ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Nάκης Αντωνίου
Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Πριν μερικούς μήνες είχε διαρρεύσει πως ο Robert Pattinson βρίσκεται σε συζητήσεις για να γίνει ο νέος κινηματογραφικός Batman. Κατ' ακρίβεια, δεν είχε περάσει καν από οντισιόν ακόμα, αλλά κάποιος έδωσε την πληροφορία στα Μέσα και έγινε το θέμα viral. Τώρα, σε συνέντευξη του στο Variety, φαίνεται πως το επιβεβαίωσε αλλά ήταν και λίγο έξαλλος που κυκλοφόρησε η είδηση πριν να είναι κάτι σίγουρο. 

''Όταν διέρρευσε είχα εξοργιστεί Όλοι είχαν αναστατωθεί, όλοι είχαν πανικοβληθεί, νόμιζω πως χάλασε το όλο θέμα'' είπε ο ηθοποιός 

Tέλος πάντων το mood του δεν με αφορά. Το πιο ενδιαφέρον είναι πως αν το σκεφτείς, ο Pattinson είναι ο διάδοχος του Ben Affleck, και ακόμα χειρότερα, του Christian Bale. Ποιος μπορεί να συγκριθεί με τον Bale; Mε το που διέρρευσε η είδηση σηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων στο internet, σε σημείο που οι φαν του dark knight δημιούργησαν online petition ζητώντας από την εταιρεία WB να αναθεωρήσει. 

Δεν αναθεώρησε. 

Ο Pattinson λέει πως η νέα ταινία θα εξερευνά μα ιστορία από τα κόμικ που δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα κινηματογραφικά. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Matt Reeves, θα έχει τίτλο '"The Batman'' και μάλλον θα είναι η αρχή μιας νέας τριλογίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα επικεντρωθεί στα νιάτα του Batman, Επίσης, ο Reeves είχε σκηνοθετήσει ταινίες όπως ''Dawn of the Planet of the Apes'', ''Let Me In'' και ''Cloverfield'' άρα δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για το τι να περιμένω. Το ''The Batman'' αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2021. 

Στην τελική, θα πω ότι μπορεί να του πάει ο ρόλος. Μπορώ τώρα να τον λέω Patman; ή Battinson; 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ