ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
THE TSIAKKOS

…και μαζί με το κορμί λιώνει και ο εγκέφαλος, γι’ αυτό σήμερα η στήλη θα είναι μια random αποχαυνωμένη περιπέτεια από καλοκαιρινές σκέψεις και απορίες που δεν θα βρουν ποτέ απάντηση αλλά δεν μάς νοιάζει!


Φτάσε στον πάτο
Στο άκουσμα του ότι το Σίγμα ετοιμάζει καλοκαιρινό τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Σκάσε και κολύμπα» έπαθα ένα μικρό ταλανισμό τύπου Ναστάζια – παιθκιάααα, βουρά με ο χώρκατος – γιατί χωρίς να ξέρω και πολλά-πολλά φαντάστηκα ότι θα είναι ένα μίνι κράμα «Survivor – Wipe Out – παιχνίδια χωρίς σύνορα του φτωχού» και ταυτόχρονα αναπτερώθηκε το ηθικό μου γιατί συνειδητοποίησα ότι τελικά το Σίγμα δουλεύει για εμάς τα τρολ. Φτιάχνει πράγματα μόνο και μόνο για να έχουμε εμείς δουλειά! Πόσο, όμως, μάς σκέφτεσαι, αγαπημένο κανάλι του ΔΙΑ; Να σου πω, όμως, την αλήθεια, αντί για χαζά παιχνίδια στις κυπριακές παραλίες, θα προτιμούσα να κάνει μια αναβίωση του «Alive» που ήταν η πιο καλτ μουσική εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης σε millennial edition με scroll κάτω στην οθόνη να εμφανίζονται τα μηνύματα των δεκατριάχρονων «Bectoua mou agp se. Yass bae. Klelia apo Latsia. Please deixete to!».

Power off
Αν δείτε κάποιον να κυκλοφορεί στην παραλία με μαύρο μαγιό, μαύρα γυαλιά και πλερέζα τύπου Τζάκι Ωνάση, είμαι εγώ και θρηνώ για τον χαμό του «Power of Love». Θα μού πεις ότι όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν, έτσι και αυτό το αριστούργημα κάποτε θα έφτανε στο τέλος. Αν έχετε τίποτε ζωή και τις Παρασκευές του καλοκαιριού, δεν κάθεστε σπίτι σας να βλέπετε ελληνικά ριάλιτι που ρίχνουν το IQ σας πιο γρήγορα από ό,τι πέφτει το ζάχαρο μετά από μεσημεριανό ύπνο το καλοκαίρι, να σάς πω ότι το «Power of Love» τελείωσε την περασμένη Παρασκευή με νικητές τους Πάνο και Στέλλα. Στο άκουσμα των νικητών τα πήρε ο Σωκράτης (που είχε πάρει τις πιο πολλές ψήφους από το κοινό αλλά τις πιο λίγες από τους συμπαίκτες) και έφυγε παρατώντας σύξυλη την Κυριακή.
Χαμούλης. Not!

Θρήνος
Σε ένα χρόνο από σήμερα το «Game of Thrones» θα είναι παρελθόν αφού θα δούμε επιτέλους την τελευταία σεζόν της πιο επικής σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης από τη δημιουργία του κόσμου μετά το Big Bang!  Επειδή όλα είναι μάρκετινγκ σε αυτή τη ζωή, οι πρωταγωνιστές της σειράς ήδη ξεκίνησαν να εμφανίζονται σε εκπομπές και να δίνουν συνεντεύξεις αφήνοντας κάποια ψίχουλα σε εμάς τους κοινούς θνητούς για το τι μάς μέλλει το καλοκαίρι του 2019. Η Sophie Turner (aka Sansa Stark) έδωσε μια online συνέντευξη πριν από κάποιο καιρό, η οποία τώρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μάς επιβεβαιώνει απλά αυτά που όλοι ενδόμυχα ξέραμε αλλά δεν θέλαμε να παραδεχτούμε ούτε καν στον ίδιο μας τον εαυτό. Ότι, δηλαδή, η 8η και τελευταία σεζόν του «Game of Thrones» θα είναι η πιο αιματηρή και η πιο θανατηφόρα από όλες τις προηγούμενες μαζί και καλό θα ήταν να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το μεγαλύτερο συναισθηματικό μαρτύριο της ζωής μας. Το βέβαιο, λοιπόν, είναι ότι οι παραγωγοί έχουν φροντίσει να μάς προειδοποιήσουν, οπότε είναι στο χέρι μας. Αν χρειάζεστε τηλέφωνα επικοινωνίας, η στήλη μπορεί να σάς κάνει κονέ με εξαιρετικούς ψυχοθεραπευτές.

Twitter @THETSIAKKOS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ