ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
THE TSIAKKOS
The Tsiakkos

The Tsiakkos

H τηλεόραση απ’ την καλή και την ανάποδη

Τόσα χρόνια που ασχολούμαι με την τηλεόραση ένα πράγμα δεν θα σταματήσει ποτέ να μου κάνει εντύπωση: Πώς καταφέρνει η ελληνική τηλεόραση να καταπιάνεται και να δημιουργεί ολόκληρες εκπομπές από τα πιο ανούσια πράγματα. Όχι πως ασχολήθηκε ποτέ με κάτι σοβαρό, αλλά λέμε τώρα. Στη «Φωλιά των Κούκου» ανήμερα της 25ης Μαρτίου, έπεσα πάνω στον σχολιασμό του πάνελ για τις εμφανίσεις των επισήμων για τους εορτασμούς της επετείου της Επανάστασης και σκεφτόμουν αν έστω αντιλήφθηκε κάποιος την ειρωνεία του σκηνικού. Γιατί όσο και να πεις, όταν η χώρα γιορτάζει 200 χρόνια ελευθερίας και εσύ με το μόνο πράγμα που έχεις να ασχοληθείς είναι αν το κεραμιδί σύνολο της Προέδρου Σακελλαροπούλου ήταν σικ για την περίσταση, κάπου τρίζουν τα κόκαλα της Μπουμπουλίνας! Να μου πεις πρωινάδικο είναι, δεν συζητούν για το αποχετευτικό σύστημα του Βυζαντίου, αλλά και πάλι δέκα λεπτά ντιμπέιτ για ένα ρούχο, λίγο υπερβολικό το λες. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να κάνουν μια αναδρομή από τη φουστανέλα στο κολάν και το πώς η Επανάσταση έφερε και την αλλαγή στη ενδυμασία των Ελλήνων. Όλα εγώ, πια;

ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ

Αυτή παίζει να είναι η πιο σύντομη παράγραφος που έγραψα ποτέ στην στήλη, αλλά δεν μπορούσα να μην αναφερθώ στο θέμα και παράλληλα δεν αξίζει περισσότερο μελάνι από αυτό. Απλά ήθελα να δηλώσω εκ μέρους του twitter την απερίγραπτη χαρά που μας χάρισε η αποχώρηση της Μαρίνας από το «MasterChef». Η ακατανόμαστη έφυγε, αφού η μπλε ομάδα βγήκε στον ντάκο, μετά που ο Τζαμαλής έφτιαξε 4 ομάδες και ανέλαβε αρχηγός. Στο καλό και να μας γράφει. Έτσι να καθαρίζουμε σιγά-σιγά. Οι επόμενοι πανηγυρισμοί στην αποχώρηση του Ιωάννη. Τα λέγαμε.

ΕΙΝΑΙ Η ΣΆΡΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ «8 ΛΕΞΕΙΣ»;

Βρίσκεται ήδη στο νούμερο ένα του top 10 των πιο δημοφιλών σειρών του Netflix στην Κύπρο οπότε οι πιθανότητες είναι ότι κάπου το πήρε το μάτι σας. Ο λόγος για τη μεξικάνικη δραματόπερα-action-θρίλερ «Ποιος σκότωσε τη Σάρα», που μοιάζει με κάτι που θα έφτιαχνε ο Αντρέας Γεωργίου αν είχε το δεκαπλάσιο μπάτζετ. Κάτι σαν το «Succession» των φτωχών, αλλά με ένα φόνο μυστήριο. Η πρώτη σκηνή ξεκινάει με μια παρέα νεαρών να πίνει και να χορεύει στους ρυθμούς του «Livin la vida loca» του Ρίκι Μάρτιν πάνω σε ένα speed boat διασχίζοντας μια λίμνη. Ο Άλεξ και η αδερφή του Σάρα βρίσκονται σε αυτό το σκάφος με τους φίλους τους, τον Ροδόλφο και τον αδελφό του Χοσέ-Μαρία. Η Σάρα και ο Ροδόλφο είναι ζευγάρι. Όλοι περνούν καλά και αυτό βγαίνει προς την κάμερα. Η Σάρα ανεβαίνει σε ένα αλεξίπτωτο, αλλά η ζώνη της αρχίζει να σχίζεται. Ο Άλεξ λέει να επιβραδύνουν, αλλά εκείνοι επιταχύνουν. Τελικά, η ζώνη σπάει και η Σάρα προσκρούει σκληρά στο νερό. Ο Άλεξ βουτά για να την σώσει, αλλά είναι πολύ αργά. Δεκαοκτώ χρόνια αργότερα, βλέπουμε τον Άλεξ στη φυλακή, αφού καταδικάστηκε για τον θάνατο της Σάρα. Βλέπουμε σε flashback ότι ο ισχυρός πατριάρχης της οικογένειας, ο Σεζάρ Λάζκανο με κάποιο τρόπο έπεισε τον Άλεξ να αναλάβει την ευθύνη για τον θάνατο της αδερφής του και να προστατέψει το όνομα των Λάζκανο. Όμως, με τον Άλεξ να παίρνει πρόωρη αποφυλάκιση από ποινή 30 ετών, ο δρόμος προς την εκδίκηση είναι μονόδρομος! Είναι τραβηγμένο, η πλοκή γεμάτη τρύπες, με αρκετές δόσεις αχρείαστων σκηνών σεξ καθαρά για λόγους ηδονοβλεψίας, αλλά είναι φτιαγμένο με την κλασική μεξικάνικη συνταγή δράματος που σε κάνει να θέλεις να κάνεις binge watch για να ανακαλύψεις ποιος πραγματικά σκότωσε τη Σάρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
tsiakkos  |  blog  |  tv  |  Κύπρος

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ