ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
THE TSIAKKOS

Θέλω να βγει κάποιος υπεύθυνα και να μάς επιβεβαιώσει τις φήμες που λένε ότι όλες οι κοπέλες που συμμετείχαν στο «Σταρ Κύπρος» τα προηγούμενα χρόνια παρέμειναν στις εγκαταστάσεις του Αρχάγγελου μετά τη λήξη των καλλιστείων και πλέον το κανάλι διοικείται από αστέρια του μόντελινγκ που, παράλληλα, απέκτησαν δίπλωμα με διετή φοίτηση στη διοίκηση επιχειρήσεων, μάρκετινγκ, και δημόσιες σχέσεις σε κολέγιο και οι μέρες κυλούν πλέον πανέμορφες και απαστράπτουσες. Καθισμένες γύρω από ένα ροζ conference table οι Σταρ παίρνουν σημαντικές αποφάσεις για το κανάλι και οι συνεδρίες πάνε κάπως έτσι: Κοπέλες, πρέπει να αλλάξουμε το όνομα του καναλιού. Τι λέτε να το βγάλουμε; Συγγνώμη, ξαναεπαναλαμβάνεις την ερώτηση; Τι όνομα να τού δώσουμε, σιόρ; Χμμμμ, έχει Άλφα, έχει Σίγμα, έχει Epsilon… χμμμμ, γιατί εν τo φκάλλουμε Ήτα! Όχι, το Ήτα είναι σαν να χάσαμε. Οκ, Γάμμα; Όχι, αφήνει υπονοούμενα… Ούφφουυυυ, κοπέλες, σκεφτείτε. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά προσπαθήστε. Πρέπει αναγκαστικά να είναι γράμμα του αλφαβήτου; Ναι. Ε, να το βγάλουμε Νι. Όχι, ακούγεται κινέζικο. Φι, χι, ψι και Ωμέγα. OMG, είσαι πανέξυπνη. Το OMEGA εν πολλά WOW. Kόρη, είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει άλλο; Ποιος σε ρωτά, κόρη. OΜΕGA θα το βγάλουμε, που θυμίζει και Mega, άσχετο ότι δυο χρόνια μας έλεγαν TVOΝΕ. Μπράβο, να το ξανακάνεις!

Πάμε παρακάτω, θα κάνουμε μια καινούργια εκπομπή πάρα πολύ πρωτότυπη που θα είναι κάποιος που θα πηγαίνει παντού, πόλεις, χωριά, βουνά, λαξιές, πεδιάδες, καταρράκτες, χωράφκια και ακούστε το καλύτερο….. θα έχει και ένα διάσημο μαζί του! Φανταστικό! Θα το πουλήσουμε στο Netflix να δουν στη Σουαζιλάνδη τις ομορφιές του Αυγόρου και το πόσο ενδιαφέρουσα είναι η ζωή στους Τρούλλους. Πώς θα το βγάλουμε; Μμμμ, κάτι πρωτότυπο, κάτι που δεν ξαναέγινε, κάτι που δείχνει ότι κάτσαμε και σκεφτήκαμε. Χαχαχχαχαχα, καλά, είμαι υπερβολική. Άντε, πείτε καμιά ιδέα. Να το πούμε «Προορισμός Αλεξία»; Όχι, κάτι μού λαλεί, αλλά είσαι κοντά. «Προορισμός Ευτυχία»; Πιο κοντά, αλλά όχι ακόμα. Κορούες, έχω το! Δεν ξαναέγινε. Θα το πούμε «Χαρούμενος Ταξιδιώτης». Χαρές, πανηγυρισμοί, Ομόνοια-Λαός-Πρωτάθλημα, κονφετί παντού, τρέσες, βλεφαρίδες, δάκρυα, ιδρώτας, ψίχουλα από φρυγανιές διαίτης, ουρανού κατάνυξη. Εεεεεμ, δεν θέλω να χαλάσω αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα, αλλά έχει μια εκπομπή που παίζει εδώ και χίλια χρόνια με τον Ευτύχη Μπλέτσα που τη λένε «Happy Traveller»! Ευτύχης who; Τούτου ο τίτλος του είναι στα Αγγλικά. Ποιος ξέρει Αγγλικά σιορ; We are on fire, κοπέλες. Ξιχειλά η πρωτοτυπία που τα ποϊνάρκα μας! Μούζιν να έχουν τα headquarters του ΗΒΟ. «Χαρούμενος Ταξιδιώτης» είναι εντελώς διαφορετικό. Λοιπόν, εγώ έχω πάρα πολλές ιδέες για νέες σειρές.

Η πρώτη ονομάζεται «Το Σπίτι του Χαρτιού» και θα είναι για μια κλίκα που μπαίνει μέσα σε ένα νομισματοκοπείο να το κλέψουν. Συγγνώμη. τι είναι νομισματοκοπείο; Σσσσσς, θα σού πω ύστερα. Η επόμενη original ιδέα που έχω είναι για ένα ριάλιτι που θα είναι κάμποσοι πάνω σε ένα νησί με παιχνίδια του λούνα παρκ και θα το ονομάσουμε «Επιζών»! Πρωτότυπο και ελληνικότατο. Επίσης, ένα ριάλιτι με μοντέλα το οποίο θα έχει τίτλο «Το επόμενο τοπ μοντέλο του Χογλακόροτσου». Κόρη, νομίζω ότι παίζουμε κάτι παρόμοιο στο κανάλι. Σιωπή, Βασιλική, το δικό μας είναι το ορίτζιναλ. Το καλύτερο, όμως, σάς το φυλάω για το τέλος. Θα κάνουμε ένα διαγωνισμό τραγουδιού όπου θα συμμετέχουν όλες οι χώρες τις Ευρώπης και θα ονομάζεται «Ευρωόραση»! Δεν βάλλω το χέρι μου στη φωθκιά αλλά πιστεύω πάρα πολλά, όπως πίστευα ότι θα κερδίσει ο Περικλης Στεργιανούδης το «Fame Story 3» και βγήκα αληθινή, ότι θα είναι τεράστια επιτυχία με εκατομμύρια τηλεθεατές. Χαμούλης, χαμούλης, σάς λέω. Φιλάκια, καρδούλες, hashtag όμορφες καλημέρες!

Twitter @THETSIAKKOS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
blog  |  the tsiakkos  |  tv  |  Cyprus  |  Κύπρος  |  άποψη

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ