ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
THE TSIAKKOS
The Tsiakkos

The Tsiakkos

Στο κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι, κάπου ανάμεσα στα κουπέπια και τη σούβλα έπιασε το μάτι μου στην τηλεόραση που έπαιζε στο mute τον Μαρίνο Χατζηβασιλείου και τον Κωνσταντίνο Τσιολή σε ένα μαύρο (και γέρημο) φόντο. Ρώτησα αν κάποιος είδε το OMEGA TROLL SHOW και η μοναδική απάντηση ήρθε από τον οκτάχρονο ανιψιό μου, ο οποίος περήφανα φώναξε «εγώώώώώώ» και συνέχισε να μου πει ότι το είδε επίσης και ο κολλητός του, Σοφοκλής. «Seems legit» σκέφτηκα και κατάπια ακόμη ένα κουπέπι. Επιστρέφοντας στο σπίτι το απόγευμα, γύρισα την τηλεόραση πίσω στην Πέμπτη και είδα το δεύτερο επεισόδιο που προφανώς ήταν καλύτερο από το πρώτο τεχνικά από ό,τι κατάλαβα και αμέσως αντιλήφθηκα γιατί άρεσε η « « « εκπομπή » » » στους οκτάχρονους.

Όταν εγώ ήμουν οκτώ μαζί με τα ξαδέρφια μου φτιάχναμε σκετσάκια και σκάγαμε στα γέλια με τα χαζά αστεία μας, που συμπεριλάμβαναν κλανιές αλά Μπένυ Χιλ, ειδήσεις σε ακαταλαβίστικα που θεωρούσαμε ότι ακούγονταν Τούρκικα ή Γερμανικά και σεξουαλικά υπονοούμενα, που δεν είχαμε ιδέα τι σήμαιναν ακριβώς γιατί ήμαστε οκτώ χρονών! Αυτά ακριβώς συν αρκετά άλλα σεξιστικά με αχρείαστους κλισέ γκέι χαρακτήρες, βιντεάκια από το TIK TOK που κάνουν τα οκτάχρονα και χιούμορ που έχει τόση σχέση με το 2020 όσο το περμανάντ ήταν το απόλυτο trainwreck εκπομπής που ironically ονόμασαν «Omega Troll Show».

Το κανάλι που φημίζεται για την ποιότητα των παραγωγών του και που στο παρελθόν μας χάρισε κλασικές επιτυχίες όπως τα «Ψάρκα» και το «DanSing Χωρ…γιου» προφανώς σκέφτηκε ότι τώρα που τα παιδάκια δεν πάνε σχολείο ας τους κάνουμε μια βραδινή εκπομπή μήπως ξεκολλήσουν από τα τάμπλετ τους. Δεν είναι κακό το 15.9% που έγραψε στη δεύτερη εκπομπή, αλλά μέχρι να φτάσουν τα 45άρια του Λούη και τα 35άρια του Μιχάλη Σοφοκλέους, έχουν δρόμο τα παιδιά. Θα εισηγούμουν να αλλάξουν το ρεπερτόριο της all female μπάντας, γιατί ξεκάθαρα δεν απευθύνεται στο target group τους. Δηλαδή, το «Είμαι φτωχός κουρασμένος σκυφτός ανθρωπάκος» δεν θα ενθουσιάσει την οκτάχρονη Ερσίλια-Βαλέρια που σας παρακολουθεί, εκτός αν ο μπαμπάς της έπαιζε κάποτε μπάσο στη «Διαχρονική» και η μάμα της ασχολείται με αγγειοπλαστική. Σκεφτείτε κάτι σε Dance Monkey, Billie Eilish ή τουλάχιστον έναν Sin Boy. Φαίνεται ότι έγινε τρομερή μελέτη για τα φώτα και την εικόνα, αλλά για καλύτερο αποτέλεσμα πάντα θα διαμόρφωνα λίγο το σκηνικό. Εγώ καταλαβαίνω ότι οι… βαρέλες είναι μια αναφορά-homage στη φανταστική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στη Eurovision με το αλησμόνητο «Έλα – Έλα» το 2005, αλλά όπως είναι προφανές τα οκτάχρονα δεν ήταν γεννημένα τότε, οπότε πάει χαμένη η ιδέα πάνω τους. Σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τις βαρέλες με τουβλάκια του Minecraft ή κάτι από τα soft pastel χρώματα της Πέπας το γουρουνάκι που θα θυμίσει στα οκτάχρονα τα πρόσφατα βρεφικά τους χρόνια και αυτό στο μάρκετινγκ είναι πάρα πολύ καλό, γιατί προκαλεί ωραία συναισθήματα.

Μπορεί να χαλάσει λίγο η ιδέα του σετ, που μοιάζει με διακόσμηση γάμου σε σπίτι με πισίνα στο Τραχώνι το 1994, αλλά τουλάχιστον θα κερδίσει μερίδια τηλεθέασης που αυτό έτσι κι αλλιώς είναι το ζητούμενο. Προχωρήστε ακάθεκτοι παιδιά, έχετε ένα ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά σας που λόγω κορωνοϊού έχουν ακυρωθεί συναυλίες, θέατρα, φεστιβάλ και άλλα τέτοια απαίσια πολιτιστικά που βαριούνται θανάσιμα τα οκτάχρονα και έτσι θα είναι κλεισμένα στα σπίτια τους να βλέπουν τηλεόραση.

Συνεχίστε να κάνετε Τικ Τοκ challenges με παττίσχιες, παπουτσόσυκα, πεπόνια και άλλα φρούτα εποχής, βρείτε κι άλλα «αστεία» low resolution videos από το YouTube που τα στέλνει ο ένας στον άλλο όλη μέρα μέσα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιάστε τα σιεπάρνια, ακονίστε τα καλά και αποψιλώστε τα τελευταία μας εγκεφαλικά κύτταρα. Μη λυπηθείτε κανένα. Έτσι κι αλλιώς το 2020 είναι η απόλυτη καταστροφή. Θα πεθάνουμε όλοι. Δώστε του να καταλάβει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ