ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DECO

Η διακόσμηση του σπιτιού μας αποτελεί αντανάκλαση του γούστου και του χαρακτήρα μας

Χρώματα, αρώματα και ανανέωση είναι ό,τι χρειαζόμαστε τους επερχόμενους μήνες όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο αλλά και για τους προσωπικούς μας χώρους. Το τοπίο της διακόσμησης μεταβάλλεται συνεχώς και εμείς προχωράμε μαζί του. Οι ημέρες έχουν μεγαλώσει, η θερμοκρασία έχει ανέβει και σιγά-σιγά η φύση γύρω μας ανθίζει. Ο ερχομός της άνοιξης και του καλοκαιριού σηματοδοτεί την ανάγκη για αλλαγή και αναζωογόνηση, γι’ αυτό, μετά τις ανοιξιάτικες τάσεις που υιοθετούμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις, έφτασε η στιγμή να δώσουμε μία νέα πνοή στον προσωπικό μας χώρο. Σίγουρα δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο η πανδημία και τα lockdowns έχουν αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα σπίτια μας.

Το σπίτι είναι η ασφάλεια και το καταφύγιό μας, οπότε η άνεση και η ζεστασιά είναι υψίστης σημασίας. Το θέμα είναι από πού ξεκινάτε τις αλλαγές. Ξεφορτωθείτε τη βαριά διακόσμηση του χειμώνα, προσθέστε φρέσκα λουλούδια στους χώρους του σπιτιού, επιλέξτε ανάλαφρα ριχτάρια και διακοσμητικά που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Τα περισσότερα brands έχουν ανανεώσει ήδη τις συλλογές τους με νέα προϊόντα όπου μπορείτε να ανακαλύψετε υπέροχα αντικείμενα που φέρνουν άλλο αέρα στο σπίτι.

Στο must Απριλίου θα βρείτε μεγάλο αφιέρωμα διακόσμηση, με ιδέες για μικρές αλλαγές και αγορές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Κυκλοφορεί την Κυριακή 4/4 μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ