ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DECO

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το supermodel ανοίγει το σπίτι του για το Architectural Digest

''Πρώτ' απ' όλα ποτέ μην ξεκουράζεσαι στις δάφνες σου, ακόμα μ' αρέσει αυτό που κάνω'' λέει η Naomi Campbell εξηγώντας τους λόγους που εξακολουθεί να είναι τόσο ενεργή στον χώρο της μόδας. Ωστόσο χρειάζεται την απόδραση της, μιας και το πρόγραμμα της είναι ακόμα βαρυφορτωμένο με πασαρέλες, καμπάνιες και φωτογραφίσεις. 

Η απόδραση της είναι στο Μαλίντι στην Κένυα, που επιβλέπει τον Ινδικό Ωκεανό. Ένα ειδυλλιακό θέρετρο που συνδυάζει φανταστικά την ζωή σε ένα σπίτι με την ζωή στη φύση, που για πάνω από 20 χρόνια υπάρχει σαν καταφύγιό της. Γεμάτο φυσικό φως και ζεστές αποχρώσεις, το σπίτι είναι κομμένο και ραμμένο για ξεκούραση. ''Είναι ένα πολύ ήσυχο μέρος. Δεν θέλεις να είσαι στο κινητό, δεν ψάχνεις τηλεόραση. Θέλεις να διαβάσεις και να είσαι με τον εαυτό σου. Είναι ωραίο να έχεις την σιωπή και τους γρύλους''. 

Η πρώτη της επίσκεψη στο Μαλίντι ήταν στα μέσα των '90s, πριν επιστρέψει λίγα χρόνια μετά με τον φίλο της και ιδιοκτήτη του θέρετρου, που φιλοξενεί μια σειρά από ιδιωτικές κατοικίες.

Υπάρχουν πολλά που ενώνουν το interior design και το εσωτερικό του σπιτιού με την φύση. Στο σαλόνι της υπάρχει μια πισίνα με αλμυρό νερό, που ξεκινά από το εξωτερικό του σπιτιού και η οροφή είναι φτιαγμένη από φύλλα κοκοφοίνικα αποξηραμένα στον ήλιο. Τα περισσότερα έπιπλα είναι Αφρικανικά με ιδιαίτερη αγάπη στη Σενεγάλη. ''Έχει καταπληκτικά έπιπλα εκεί. Κάθε φορά που πάω αγοράζω έπιπλα και απλά τα συλλέγω, τα βάζω στην αποθήκη'' συμπληρώνει. 

Δείτε την ξενάγηση στο σπίτι του supermodel. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ