ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DECO

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

O τραγουδιστής μάς ξεναγεί στο σπίτι του

Από τα πρώτα του βήματα, ο Troye Sivan απέδειξε πως ήταν διαφορετικός τόσο για το στυλ του όσο και για την μουσική και τους στίχους του. Αυτό δεν θα μπορούσε να μην είναι εμφανές και στο σπίτι του. 

Το σπίτι του στην Μελβούρνη κτίστηκε το 1869 σαν γήπεδο handball και το 1950 μετατράπηκε σε εργοστάσιο τούβλων, πριν μεταμορφωθεί ξανά το 1970, αυτή τη φορά σε κατοικία, από τον Αυστραλό αρχιτέκτονα John Mockridge. Παρόλο που οι παρεμβάσεις στον σκελετό του χτηρίου ήταν ελάχιστες, ο Sivan έκανε σημαντικές αλλαγές κυρίως στα μπάνια και στην κουζίνα. 

Η αισθητική του διαμορφώθηκε από τα ταξίδια του, και συγκεκριμένα από την Καλιφόρνια. ''Υπάρχει μια δυνατή σχέση μεταξύ Μελβούρνης και Λος Άντζελες, όσον αφορά στο κλίμα και στην αρχιτεκτονική. Αυτή η ένταση του μεσαιωνικού μοντερνισμού της Καλιφόρνια ήταν μεγάλη επιρροή. Αγαπώ επίσης τις μέρες που πέρασα στην Ιαπωνία. Η ιδέα του wabi-sabi, του τέλειου ατελές, με αγγίζει πολύ'' λέει ο ίδιος. 

Στο κεντρικό σαλόνι, ο vintage καναπές συναντά το ξύλινο τραπέζι πάνω σε ένα vintage Μαροκινό χαλί και στο βάθος η κουζίνα.  

Η τζαμαρία, με πρωταγωνιστή το μέταλλο σαν υλικό και το μαύρο χρώμα βλέπει τον υπέροχο κήπο, γεμάτο με ποικιλία τοπικών φυτών.

Δείτε την ξενάγηση, για χάρη του Architectural Digest.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ