ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DECO

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ξενάγηση στο σπίτι του Aaron Paul

Τον αγαπήσαμε ως Jesse Pinkman στη σειρά ''Breaking Bad'' πλάι στον Bryan Cranston για πέντε σεζόν, και μετά τον παρακολουθήσαμε σόλο στην ταινία ''El Camino: A Breaking Bad Movie''. O Aaron Paul όμως παρά τη μεγάλη δημοσιότητα που έλαβε με την τεράστια επιτυχία της σειράς, αποζητούσε ένα καταφύγιο μακριά από τα φώτα, και το βρήκε σε ένα χωριό στο Αϊντάχο, στην πολιτεία όπου μεγάλωσε. 

Ο Paul και η σύζυγός του, Lauren, έχτισαν το σπίτι από την αρχή, με τη βοήθεια του Pearson Design Group και του interior designer Jake Arnold. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν ένα ρουστίκ εξοχικό που θα ταιριάζει απόλυτα στην περιοχή όπου επέλεξαν να χτίσουν, χωρίς να μοιάζει ξεχασμένο στο χρόνο. Το πέντε υπνοδωματίων σπίτι είναι γεμάτο με έργα τοπικών καλλιτεχνών, με τα πιο παραδοσιακά, χειροποίητα έργα να αναμειγνύουν στοιχεία μοντέρνου σχεδίου. 

Οπως θα περίμενε κανείς, τα δωμάτια είναι γεμάτα με ξύλο και πέτρα, με μια υπέροχη τζαμαρία να ξεχωρίζει, απέναντι από το κρεβάτι στο κεντρικό υπνοδωμάτιο, να επιβλέπει το χιονισμένο τοπίο. 

''Βάλαμε καρδιά και ψυχή σ' αυτό το σπίτι. Τραβούσα τα μαλλιά μου πολύ καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, αλλά το να ζεις σε ένα σπίτι που έχτισες εσύ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Χάνω το τηλέφωνο μου για πολλές εβδομάδες. Είναι όμορφο'' λέει ο Paul.  

Δείτε την περιήγηση στο σπίτι του Aaron Paul.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ