ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DECO

Μαρία Φάντη

Με θέα τον έναστρο ουρανό, φέρτε την άνεση του σπιτιού σας στον εξωτερικό σας χώρο και απολαύστε τις καλοκαιρινές μέρες που έρχονται

Η δημιουργία ενός εύχρηστου χώρου στον κήπο είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε με άλλο μάτι τη ζωή εκτός εσωτερικού χώρου. Όταν σκέφτεστε ιδέες για το πώς θα σχεδιάσετε την αυλή ή τη βεράντα σας, πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας την ανάγκη προστασίας από τον ήλιο, καθώς και τις καιρικές συνθήκες. Αυτό θα αυξήσει σημαντικά τη συχνότητα χρήσης του εξωτερικού σας χώρου.

Τώρα όμως που το καλοκαίρι είναι εδώ, ίσως είναι καιρός να αναθεωρήσουμε τη χρησιμότητά της. Αν και τα τελευταία χρόνια ολοένα αναβαθμίζουμε τους εξωτερικούς μας χώρους, με τις πιο ηλιόλουστες μέρες και τις πιο ζεστές νύχτες να πλησιάζουν, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να δώσουμε περισσότερη προσοχή στο αίθριο αναβαθμίζοντάς το ακόμα περισσότερο με διακοσμητικές πινελιές που θα βοηθήσουν στη δική μας άνεση.

Όταν σχεδιάζετε να ανανεώσετε ένα κήπο ή μια βεράντα, ξεκινήστε κοιτάζοντας τον υπάρχοντα χώρο και αφιερώστε λίγο χρόνο για να δημιουργήσετε ένα πλάνο για τη δομή του εξωτερικού χώρου που φαντάζεστε. 

Στο must Ιουλίου θα βρεις συμβουλές και ιδέες για να αναβαθμίσεις την βεράντα ή τον κήπο σου τώρα που καλοκαίριασε. Κυκλοφορεί στις 4/7 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ