ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DECO

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μια ιστορική, πρώην στρατιώτικη βάση στην Ατλάντα μετατράπηκε σε ένα τεραστίων διαστάσεων στούντιο χάρη στον Tyler Perry. O ηθοποιός / σεναριογράφος / σκηνοθέτης / παραγωγός, έχει βρεθεί στον Λευκό Οίκο τέσσερις φορές και έχει περάσει υπέροχα εκεί, τον καιρό του Barack Obama. Τώρα δεν πάει πια, αλλά έχει... τον δικό του Λευκό Οίκο στα στούνιο όπου γυρίζεται η σειρά που δημιούργησε για χάρη του δικτύου ΒΕΤ, ''The Oval''.  

Αυτό όμως είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Tα Tyler Perry Studios απλώνονται σε έκταση πάνω των 330 ακρών με 12 soundstages, πράσινη έκταση 200 ακρών και άπειρα στούντιο γυρισμάτων που περιλαμβάνουν τράπεζα, φυλακή, εξοχικό, τροχόσπιτο, προαστιακά σπίτια και ένα τζετ. Σ' αυτά τα στούντιο γυρίστηκε ένα μεγάλο μέρος της σειράς ''The Walking Dead'', όπως επίσης και το ''Black Panther''. 

''Πολλές εταιρείες παραγωγής χρησιμοποιούν soundstages, αλλά ο Tyler κτίζει αρχιτεκτονικές κατασκευές. Κανένας άλλος δεν δουλεύει έτσι'' λέει ο Paul Wonsek, ο production designer που συνεργάζεται με τον Perry εδώ και οκτώ χρόνια. 

Ερχόμενος από μια παιδική ηλικία στιγματισμένη απο φυσική και σεξουαλική βία, o Perry καταλογίζει την αγάπη του για τις κατασκευές στην ανάγκη του να δημιουργεί ''καταφύγιο''. Και το έχει καταφέρει στην Ατλάντα, εκεί που δημιούργησε την εντυπωσιακή μικρή πόλη αποκλειστικά και μόνο για γυρίσματα. Ωστόσο όσα έχει κτίσει είναι μόνο η αρχή. 

''Θέλω να δημιουργήσω έναν αυτοκινητόδρομο έξι λωρίδων'' λέει, και συμπληρώνει πως δεν αποκλείει τη δημιουργία μιας μικρής Ευρωπαϊκής πόλης. 

Δείτε την απίστευτη ξενάγηση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ