ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DECO

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Δείτε το fun βίντεο

O ηθοποιός Jesse Tyler Ferguson και ο σύζυγός του, Justin Mikita, υποδέχτηκαν το Architectural Digest στο διαμέρισμα τους στη Νέα Υόρκη. Το επερχόμενο τέλος της σειράς ''Modern Family'', στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ferguson, στάθηκε η αφορμή για το ζευγάρι να αναζητήσει κάτι πιο μεγάλο στη Νέα Υόρκη. 

Το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, παρότι καινούργιο, είχε παράξενες ελλείψεις. ''Για την ακρίβεια, για κάποιο παράξενο λόγο, δεν υπήρχε συρτάρι για ασημικά γι' αυτό έπρεπε να σκεφτούμε κάτι. Kάθε φορά που προσθέταμε κάτι, προσπαθούσαμε να προσθέτουμε και αποθηκευτικό χώρο'' λέει ο ηθοποιός, και αν δεις την περιήγηση στο διαμέρισμα θα καταλάβεις πως αυτό έκαναν σε όλους τους χώρους, ακόμα και στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Ιδιαίτερα έργα τέχνης στους τοίχους και σε γωνιές, ένας καναπές που ο Mikita ονόμασε ''το σύννεφο'' για τον τρόπο που βουλιάζεις άμα κάθεσαι, και πολλά, πάρα πολλά custom made στοιχεία μπλέκουν το παιχνιδιάρικο στυλ του Mikita με το παραδοσιακό του Ferguson. 

Παρ' όλα αυτά, η αισθητική του διαμερίσματος είναι αρκετά μίνιμαλ, με μικρές εξαιρέσεις όπως το powder room και την custom made ταπετσαρία που απεικονίζει διάφορα στοιχεία της ζωής τους. 

Δείτε το βίντεο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ