ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DECO

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η ''τέλεια βραδιά'' στο σπίτι της Nicole Richie

Η Nicole Richie, πριν την καραντίνα και την επιβολή της αποστασιοποίησης, άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στο Λος Άντζελες στη Γαλλική Vogue για μια... τέλεια μέρα στο σπίτι και απ' ό,τι φαίνεται μάλλον η ιδανική μέρα διαφέρει πολύ από τις έξαλλες μέρες των '90s και των '00s, όταν πρωταγωνιστούσε πλάι στην Paris Hilton. 

''Τις Παρασκευές έξω είναι όλοι 20 και πολύ ενθουσιασμένοι. Προτιμώ να βγω μια Τρίτη ή μια Τετάρτη στις 6 το απόγευμα'' λέει εξηγώντας την αλλαγή στις συνήθειες της. 

Μεγάλη της αγάπη είναι ο κήπος της, τον οποίο φροντίζει ανελλιπώς μιας και ερωτεύτηκε την κηπουρική και το να βλέπεις τρόφημα να μεγαλώνουν, λειτουργεί σαν χαλαρωτικό για εκείνη, όπως επίσης και τα ιδιαίτερα κατοικίδια της όπως ένας γενειοφόρος δράκος, χελώνες και κότες. Στο υπέροχο σπίτι, που περιτριγυρίζεται από πράσινο, ρέει φυσικό φως μέσα από τα αψιδωτά παράθυρα, ενώ όσον αφορά τις υφές, στο σαλόνι επικρατεί το ξύλο - με μια κρυμμένη τηλεόραση. Χορεύοντας στο κατακόκκινο υπνοδωμάτιο, το style icon και σχεδιάστρια μας δίνει μια μικρή γεύση της υπέροχης γκαρνταρόμπα της με υπέροχα, λαμπερά φορέματα πριν αποκαλύψει το σχολαστικό beauty routine της πριν τον ύπνο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
nicole richie  |  vogue  |  σπίτι  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ