ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DECO

Ζωή Τουτουντζίδου

Vintage Deco

Το πέρασμα των χρόνων επηρεάζει τα πάντα γύρω μας από την τεχνολογία, τις επιστήμες και φυσικά την μόδα. Ίσως είναι ο τομέας με την μικρότερη ανθεκτικότητα στις αλλαγές καθώς μέρα με την μέρα αλλάζει και εξελίσσεται. Σε όλα τα πεδία από τον ρουχισμό μέχρι της διακόσμηση χώρων και εποχιακών ειδών διακόσμησης. Το ίδιο συνέβη φυσικά και με τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό, ο οποίος καμία σχέση δεν έχει πλέον με το παρελθόν.

Πολλά παιδιά των 90s θα θυμούνται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα ασημένια και χρυσά στολίδια και τις πολύχρωμες γιρλάντες, τα μεγάλα φωτάκια που έμοιαζαν με κεριά και την προσθήκη βαμβακιού για την δημιουργία εφέ από χιόνι. Αυτή η μόδα φυσικά σταμάτησε μετά και το λανσάρισμα δέντρων με λευκές άκρες στα κλαδιά αλλά και πολλές άλλες τάσεις της μόδας με την προσθήκη πιο πολυτελών υλικών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αναπολούμε αυτές τις μέρες τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό των παιδικών μας χρόνων. Ας θυμηθούμε λοιπόν τα vintage αυτά trends που συναντάμε πλέον σπάνια…

Τα λαμπάκια σε σχήμα κεριών.

Τα αγγελάκια κρεμασμένα στα κλαδιά του δέντρου.

 Τα πολύχρωμα στολίδια κυρίως σε χρώμα χρυσού και ασημί.

Οι γιρλάντες που θύμιζαν σειρά από μαργαριτάρια, υπήρχαν σχεδόν σε όλους του χρωματικούς συνδυασμούς από χρυσό μέχρι κόκκινα.

Τα μακρόστενα στολίδια που θύμιζαν σταλαχτίτες, πάλι σε ότι χρώμα μπορούσες να φανταστείς.

Τα «λιλιπούτια» μικροσκοπικά ξύλινα στολίδια σε σχέδια όπως τρενάκι, αστέρι και καρυοθραύστης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ