ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DECO

Μαρία Φάντη

Εμπνευστείτε από το design και την άνεση των ξενοδοχείων, μετατρέποντας το σπίτι σας στον απόλυτο προορισμό

Είτε ταξιδεύετε συχνά σε ξενοδοχεία στο εξωτερικό για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους είτε επισκέπτεστε εγχώρια ξενοδοχεία για ολιγοήμερες διακοπές, σίγουρα θα έχει τύχει κάποια στιγμή να «ζηλέψετε» ή να εμπνευστείτε από τις διακοσμητικές επιλογές του χώρου. Κάθε επισκέπτης του οποιουδήποτε ξενοδοχειακού συγκροτήματος γνωρίζει αυτό το αίσθημα της οικειότητας με το που μπαίνει σε ένα καλά σχεδιασμένο ξενοδοχείο. Η αίσθηση τού να είσαι ξένος σε ένα άγνωστο μέρος εξασθενεί και η άνεση ενός φιλόξενου λόμπι, ενός ζεστού δωματίου ή χαλαρωτικού σπα μάς βάζει σε διάθεση χαλαρότητας.

Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό όταν διαμορφώνουν τους χώρους των ξενοδοχείων, αφού στόχος είναι να αποτελέσουν must προορισμό για κάθε επισκέπτη, αλλά και να αναδείξουν τον χαρακτήρα του κάθε ξενοδοχείου που αναλαμβάνουν.

Τα ξενοδοχεία και τα boutique hotels έχουν τις πλείστες φορές κοινά χαρακτηριστικά που είναι η φιλόξενη ατμόσφαιρα, η άνεση και η οικειότητα που προκύπτουν από τις λεπτομέρειες στη διακόσμηση και τα χρώματα, ενώ παράλληλα κυριαρχούν η πολυτέλεια και η κομψότητα. Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά που θέλουμε όλοι να έχουμε στον προσωπικό μας χώρο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, η μεταφορά της άνεσης και της αύρας που προσφέρουν οι χώροι των ξενοδοχείων στο σπίτι είναι ό,τι χρειάζεται κάθε μέλος της οικογένειας που περνά τόσες ώρες σε αυτό.

Βρείτε όλα τα tips για να ανανεώσετε το σπίτι της με μια δόση πολυτέλειας, στο must Οκτωβρίου που κυκλοφορεί 3/10 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ