ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DECO

Έφτασε η στιγμή να δώσετε νέα πνοή στο χώρο σας

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: στο Instagram, εκτός από ιδέες για outfits, μπορείς να βρεις και τα τελευταία trends στην διακόσμηση... αφού σε πολλές φωτογραφίες τα backgrounds κλέβουν την παράσταση. Κάνοντας το καθιερωμένο scroll down διαπιστώσαμε πως μια από τις πιο hot τάσεις στον χώρο της διακόσμησης είναι το πρωτότυπο βάψιμο στους τοίχους!

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότεροι design lovers επιλέγουν να δημιουργήσουν μια αψίδα ή αλλιώς μια καμάρα, σε κάποιο απρόσμενο σημείο του τοίχου τους. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις εικόνες που ακολουθούν, η ιδιαίτερη αυτή πινελιά, δίνει νέα πνοή στο χώρο και κάνει τα πάντα να δείχνουν διαφορετικά. Το καλό μάλιστα της όλης υπόθεσης, είναι το ότι μπορείτε να υιοθετήσετε την τάση σε όποιο χρώμα επιθυμείτε... αφού περιορισμοί δεν υπάρχουν!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Medina (@grillodesigns) on

Πώς θα πετύχετε την αψίδα στον τοίχο σας; Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Bovary.gr που επικαλείται της designer Sarah Amos στο Stylist.co.uk, για να φτιάξετε κι εσείς μια αψίδα στον τοίχο χρειάζεστε μια μεζούρα, ένα μολύβι, σπάγκος, κάτι για να στερεώσετε τον σπάγκο (π.χ. ένα καρφί ή μια πινέζα), πινέλο γωνίας, κολλητική ταινία και ρολό βαφής. Όταν έρθει η στιγμή να φτιάξετε το ημικύκλιο στην κορυφή της αψίδας, τότε μπορείτε να στερεώσετε τη μια μεριά του σπάγκου στον τοίχο και στο άλλο σημείο το μολύβι. Στη συνέχεια τεντώστε τον σπάγκο προς τη μια μεριά και σιγά σχεδιάστε το ημικύκλιο, φτάνοντας στην άλλη μεριά της αψίδας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A n i k o (@place_ofmy_taste) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fall For DIY - Francesca Stone (@fallfordiy) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lissi (@oxfordone) on

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ