ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DECO

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Στόχος της ήταν το σπίτι της να θυμίζει τα σπίτια της δεκαετίας του 1920 και του 1930

Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που η Dita Von Teese αγόρασε το σπίτι στο Λος Άντζελες και ακόμα το θεωρεί ''ατέλειωτο''. Η σταρ του burlesque σίγουρα έφερε το σπίτι στα μέτρα της, γιατί σίγουρα όταν το αγόρασε το εσωτερικό του δεν ανταποκρινόταν στα δικά της γούστα. ''Όλοι οι τοίχοι ήταν βαμμένοι λευκοί και έχω φοβία με τους λευκούς τοίχους σπίτι. Είμαι μαξιμαλίστρια. Η πρώτη μου κίνηση ήταν να πάω από δωμάτιο σε δωμάτιο και να βάζω χρώμα και ''ζωή'' σε κάθε ένα απ' αυτά'' λέει δικαιολογώντας τα έντονα χρώματα.

Στόχος της ήταν το σπίτι της να θυμίζει τα σπίτια της δεκαετίας του 1920 και του 1930 και ένας από τους λόγους που την ώθησαν να πει το ''ναι'' ήταν ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έζησε αρκετά μέσα σ' αυτό για να παντρευτεί, να κάνει παιδιά και να τα μεγαλώσει εκεί. ''Αγόρασα αυτό το σπίτι, εν μέρει γιατί η κουζίνα δεν ήταν υπερβολικά ανακαινισμένη. Θέλω να κρατώ τον ιστορικό χαρακτήρα όσο περισσότερο γίνεται''. 

Στο σύνολο, το σπίτι είναι γεμάτο με τα αγαπημένα της χρώματα, αναμνηστικά από την χρυσή εποχή του Hollywood και τα αγαπημένα της ταριχευμένα ζώα και φυσικά vintage ρούχα και έπιπλα, συμπεριλαμβανομένου μιας τραπεζαρίας που βρήκε σε flea market και καρέκλες επενδυμένες με τα αγαπημένα της υφάσματα από ένα ξενοδοχείο διακοσμημένο από τον Jacques Garcia στο Παρίσι. 

Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι στο βίντεο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ