ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

DECO

Σταύρη Φράγκου

To αγαπημένο fashion girl μάς ανοίγει το σπίτι της

Είναι μια γυναίκα που ξέρει ακριβώς τι είναι και τι θέλει. Η ίδια έχει πολύ νωρίς τραβήξει τα βλέμματα του fashion industry με τις εμφανίσεις της και τα κομμάτια που επιλέγει αλλά και για τον επαγγελματικό δρόμο που επέλεξε. Το σπίτι εναρμονίζεται με το περιβάλλον του, είναι «ντυμένο» σε γήινους τόνους και όλα μαζί συνθέτουν τη χαρακτηριστική αισθητική της οικογένειας. Είναι από τις φρέσκες παρουσίες που ξεχωρίζουν για το στυλ τους αλλά και την προσωπικότητά τους. Η Άντια Στυλιανού μάς φιλοξένησε στο σπίτι στη Λάρνακα για μια ξεχωριστή ματιά στον δικό της χώρο.

''Αυτό το σπίτι το έχω συνδεδεμένο με τον ερχομό του πατέρα μου πίσω από τις σπουδές του το 1999. Μέχρι τότε η μητέρα μου και εγώ ζούσαμε με τη γιαγιά και τον παππού. Όταν ήμουν στην ηλικία των 7 και επέστρεψε ο πατέρας μου πίσω από τη Γερμανία, αυτό το σπίτι ήταν πλέον εκεί για να γεφυρώσει τη σχέση μας ως οικογένειας'' μάς λέει. 

Όλος ο χώρος αποπνέει μια ζεστασία, παρόλο που οι χώροι είναι ανοιχτοί και επικοινωνούν μεταξύ τους, με τους τοίχους να είναι γεμάτοι με έργα τέχνης. Στο σύνολο, βλέπεις απ' άκρη σ' άκρη κομψά, περίτεχνα έπιπλα και διακοσμητικά, που ταιριάζουν και δικαιολογούν απόλυτα το προσωπικό στυλ της Άντιας και που γεμίζουν υπέροχα τον χώρο χωρίς να τον φορτώνουν.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ